sent inlägg!

Hejsan!

Idag fick bli ett sent inlägg, har inte hunnit med bloggen alls! Har haft praktik från klockan 08.30-14.15 sedan fick jag vänta på bussen en stund och åkte sedan hem en sväng. Sen bytte jag om och tog mej en lång och härlig promenad ner till stan där jag mötte Robin för att umgås med han, vi satt och snacka bara, mysigt!

Kom hem för ett tagsen och åt då en sen middag, nu väntas ett varmt och skönt bad. Imorgon är det äntligen fredag vilket jag gillar, men som sakt tycker jag det är roligt på praktiken så, hehe :)

lilla gofisen Nova-Lii i bilen ♥

Puss & Godnatt!

Kom precis upp från badet, himla skönt var det! Nu ska jag bara äta lite kvällsfika och sedan sova. Imorgon blir det praktik igen från klockan 07.30-15.00 sedan åker jag till Bollnäs och umgås med Helene. :) Jag har inte varit med henne på hur länge som helst så det är på tiden, hehe. Ska käka middag där också, sen får vi se vad det blir. Jag kommer säkert komma hem sent på kvällen så räkna inte med något inlägg, men vi får väl se.

bjuder en gammal bild på henne. ♥


varm bad väntas!

Hejsan!

Har tyvärr inte orkat uppdatera sen jag kom hem från praktiken, varit så himla trött! :o Har börjat fått ont i halsen också, inte bra. Men jag åt middag och var sedan med Iza en sväng, vi fika och pratade bara, trevligt. Nu ska jag strax ta mej ett varmt och skönt bad, efterlängtat! Sedan bara mysa ner mej här framför datorn. :)

bild på middagen, pasta med shampionstuvning med paprika, gottans!

gofisen är hemma!

Hejsan!

Till middag åt jag potatis och fiskgratäng, gott. Sen har jag bara tagit det lugnt typ, William har också kommit hem för den delen och gud vad glad han är, springer just nu omkring med världens sockerkick, för att han har druckit massa oboy, hehe. Jag ska strax börja ta fram vad jag ska ha på mej för kläder imorgon, hinner inte strässa med det imorgonbitti. Ska försöka lägga mej i bra tid ikväll också så att jag orkar upp. Det gäller att vara pigg om man ska orka drass med små barn hela dagen lååång, dem vill ju göra allt och ingenting! :)

bild sen Göteborg, nya pjamasen han nu springer omkring med. ♥


hemma!

Hejsan!

Nu är jag hemma ifrån praktiken och jag har haft en kanon dag! Jag har lekt med barnen hela dagen, både ute och inne och jag är barn på nytt kan man säga, hehe. :) Fick mej även en liten vilostund när dem minsta skulle sova, himla skönt! Just nu sitter jag och väntar på att resten av familjen ska komma hem så det blir middag!

Hittade en bild sen William var i Göteborg, nu är han äntligen på väg hem, jag saknar han! ♥

svar på frågestunden!

Mikaela: Varför började du blogga? Vem är din bästavän? Använder du nånting speciellt till ditt hår för att hålla det ifrån slitet? Har du något bra sminktips, på fondation, mascara?

Svar: Jag började blogga för att jag tycker det är roligt att skriva, få kommentarer osv. Min allra bästavän heter Nathalie Pavez. Jag använder faktist inget speciellt för mitt hår så utan jag använder hårinpackning nån gång ibland var dock ett tagsen men ska börja göra det mycket oftare. Hmm, jag använder en fondation med märket MaXFactor som heter Lasting Performance och en mascara från Maybelline som heter Define-A-Lash och dem funkar jätte bra på mej iaf så det får väl bli mitt tips då, hehe.



Simon: Vad vill du jobba med i framtiden?

Svar:
Jag vet inte, antingen på dagis eller i någon affär.

Rebecca: Hur länge har du bloggat? Och har du gjort din header själv?

Svar: Jag vet faktist inte hur länge jag har bloggat, inte super länge. Och min header har en kompis gjort.

Amanda: Vad tycker du om mej? :)

Svar: Jag tycker att du verkar vara en snäll, söt och trevlig tjej!

Oj, vad några frågor det vart, sist jag kollade var det ju fler, måste ha försvunnit några, gud vad konstigt. :O

myspys!

Hejsan!

Just nu sitter jag här helt nybadad och på mej har jag fliskläder, kan vara det skönaste som finns! Håller ni inte med med?:) När jag kom hem så käka jag kebabrulle med familjen så nu är jag mätt och belåten, så det ska vara! Alldeles strax tänker jag börja svara på frågestunden, så ni får hålla utskik. ;)

Och som ni ser så har jag fixat så ni kan följa mig via bloglovin. Klicka bara på knappen till vänster. :)


ska klä på mej och bege mej ut!

Hejsan!

Nu börjar det bli dags att klä på sig och bege sig ut. Har suttit framför datorn hela dagen i t-hirt och trosor, inte helt okej eller? Haha, men det har bara varit skönt, det är ju söndag idag och för mej är det slapp dag! Men jag tänkte endå åka och hälsa på faster och kusin ett tag och sedan åka hem när pappa slutat sin innebandy runt halv åtta tiden, blir även att äta en sen middag tillsammans med familjen då, får se vad det blir för gott?. :)

Btw: Kommer svara på frågestunden när jag kommer hem så fråga på!

VINNARNA I BLOGG AWARDS 2010

 

ÅRETS BLOGG: Egoina

ÅRETS BLOGG-TV: Show by Kling

ROLIGAST I BLOGGVÄRLDEN: Ana Gina

ÅRETS NYKOMLING: Andreas Wijk

ÅRETS BLOGGBUSINESS: Michaela Forni

ÅRETS BLOGGINSPIRATÖR: 17 år och trebarnsmamma

ÅRETS KÄNDISBLOGG: Maria Montazami

ÅRETS SKÖNHETSBLOGG: Lindas sminkblogg

ÅRETS MEST ORIGINELLA: Lady Thirty

ÅRETS MODEBLOGG: Andreas Wijk

GULDPENNAN: Alex Schulman

ÅRETS BLOGSTAR: Lady Thirty

Jag förstår ärligt talat ingenting om vad det är för poäng i det hela detta år, jag menar det borde endå vara någon av storbloggarna som fått flest röster och borde därför vinna det hela? Visst kan det vara roligt med någon ny men vissa vet man knappt vilka det är och liksom det är endå en tävling som borde vara rättviss!!

Vad tycker ni om detta?


min dator är pajj :(

Hejsan!

Förlåt för ingen mer uppdatering igår men anledning till det var att min dator bara helt plötsligt stängdes av och gick inte att få på igen och jag skulle som sakt iväg och vara med Alexandra och Robin♥, vi satt hemma hos honom och kollade på våran favorit film hundtricket, den tröttnar jag aldrig på, hehe! :) Kom hem vid 23.15 och provade då att få på datorn men samma jävla fel då och arg jag blev! Så då gav jag upp och la mej tidigt.

Just nu sitter jag på pappas dator, vaknade för en stundsen och ska strax käka lunch. ;) Jag har inga alls planer för dagen ännu, utan jag tare som det kommer, men som tur är regnar det äntligen inte ute iaf, skönt somfan! Imorgon har jag praktik på dagis och jag längtar faktist, hellre det än skola. :)

Puss & Kram!

chillar till musik!

Nu har jag legat och bada i drygt en timme, så jävla skönt. Känner mej så himla fräääsch! :) Ska bara chilla till musik nu medans jag klär på mej. Tänkte fixa mej om ett tag, vill låta håret självtorka idag för det sliter så mycket att blåsa så vill inte göra det i onödan, hehe. Senare ska jag äta tacos med familjen och även kanske umgås med Robin♥ en sväng. Men vädret gör mej bara deprimerad, har regnat hela dagen, lika så igår. *buhu*.

Vi kör en dagens fråga så läääänge!

varm bad väntas!

Hejsan!

Idag tog jag mej en låååång sovmorgon, hur skönt som helst! :) Har nyss käka lunch och så, var riktigt tomt där nere eftersom att William redan har åkt iväg till Göteborg med hans mormor tidigt i morse och han kommer inte hem förns på måndagkväll, jag saknar han så himla mycket! Nu tänkte jag ta mej ett varmt och skönt uppfriskande bad så jag piggnar till lite och sedan återstår att se vad som händer.. ;)

bjuder en bild på William sedan hans 1-års dag. Söt va? ♥

Idol 2010!


fredagsmys!

Hejsan!

Just nu har jag fredagsmys, sitter och mumsar i mej ostkrokar, godis och dricker coola. :) Men tänkte alldeles strax börja städa rummet, för det ser för jävligt ut som alltid, så det behövs verkligen göras nu!

Tyvärr så fick det bli google bilder, min mob bara dampar när jag ska lägga in kort..


mätt och belåten!

Hejsan!

Internet har krångla hela dagen så anledningen till ett sent inlägg. Idag har jag varit en sväng i stan och varit med Ronja, sjukt längesen vi var med varandra! Vi gick omkring och snacka bara, trevligt. När jag kom hem igen så följde jag med pappa och hämtade William på dagis, han hade varit så duktig så! Satt och åt mellanmål med dem andra barna när vi kom. ;) Nu har jag precis ätit middag med familjen, gott!

bild på min familj som var med i tidningen idag. ♥


trött trött trött

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem och jag är super trött! Fastän att jag slockade en stund på soffan där, haha. Vi har kollat på tv och snacka skit typ, det gamla vanliga? Hehe. Verkligen skönt att vara ledig imorn måste jag säga. Men jag tänker endå inte vara uppe allt för sent ikväll, för jag har en himla huvudvärk + mensverk, det är illa med mej nu..  :( Jag har inga alls planer för morgondagen mer än att jag ska ta mej en rejäl sovmorgon. :)

Puss & Kram!

iväg snart då!

Jag har precis ätit middag, det blev ris, kyckling och curry. Nu tänkte jag bara byta om och sedan åka iväg till Mia och Kevin och hälsa på lite medans pappa är på innebandyträning, så åker jag med han hem sen igen. :)

bjuder en bild på deras super söta hundvalp Lucas som jag ska gosa ihjäl mej med! :)



Frågestund!


Den avslutas på söndagkväll, så kom igen nudå! Jag lovar att svara ärlig, inga frågor är fel. :)

bra sugen på att köpa!

Jag älskar verkligen stickat nu på hösten, det finns inget skönare tycker jag! :) Eller vad tycker ni? Och det kan även vara snyggt för den delen. Allting hittar ni på: http://www.ginatricot.com.


hemma!

Hejsan!

Idag har varit en väldigt kort dag i skolan eftersom att Anders (yrkesvägledaren) kom till våran skola strax efter fotograferingen och sa att han hade fixa praktikplats till mej på klossdammens dagis i tre veckor och dessutom redan på måndag, då blev jag super glad! Var ju och pratade med han om det förra veckan. Så då skulle vi åka till Söderhamn redan vid 12.15. Men jag åkte med Jenny dit så tog han sin bil och vi mötes där. Så har varit in där och prata och sånt och det låter jätte bra, jag tror jag kommer få kanon kul! Barnen är mellan 1-4 år. :) 

Jag kom hem runt 14.00 sen dess har jag bara fikat lite smörgåsrån med smör på, jag är typ beroende ! Jag har inga alls planer för dagen ännu utan tare som det kommer, just nu ska jag bara chilla till musik och så.

Såhär ser det ut på gården där barnen leker, roligast att jag gått där själv som liten!



godnatt alla söta läsare!

Godkväll allihopa!

Kom precis upp ur badkaret, det är så himla skönt att bada innan man ska sova! Håller ni med mej? :) Nu ska jag borsta tänderna och vika fram kläder tills imorgon och sedan lyssna på musik tills jag somnar.

Jag hittade den hära bilden på min smörgåstårta sen jag fyllde år, typ ge meeeej nu va?.. :)

Bäst eller vad tycker ni?



letar kläder...

Hejsan!

Idag har jag haft skola från 08.30- 14.30 sen har jag varit med Jenny ett tag. Vi var först på skokanonen och sedan blev det drive in på donken, gottans! Har nyss varit lite duktig faktist, har plockat i diskmaskin och plockat undan lite i köket, jag hjälper så sällan till här hemma det kanske är dags att ta tag i det. Nu ska jag ta och leta fram nå kläder som jag kan ha på mej imorgon, har ju skolfoto imorgonbitti klockan 09.00.

Sedan ska jag ta ett varmt och skönt bad och sen bara chilla till musik! Förresten så lovade jag er att lägga upp lite bilder, så som på jackan och skillnaden mellan mitt hår och när jag har löshåret i, får bli en annan dag.

 Och skönast av allt vet ni vad det är? Jag går bara imorgon och slutar dock tidigt redan vid 13.30 och är sedan ledig hela dagen på fredag, fyfasen vad skönt! Jag ska verkligen sova länge och bara njuta! :)

Puss & Kram!


Puss & Godnatt!

Ikväll har jag suttit framför tvn tillsammans med familjen♥
Vi har kikat lite på idol och fikat bullar och druckit coola, trevligt.
Nu är jag super trött och tänker försöka sova så jag orkar upp imorgon!

Puss & Kram!


uggs, me love!

Nu ikväll har jag äntligen tagit fram mina uggs så imorgon åker dem på, gud vad skönt säger jag bara! :) Visst känns det lite dumt och klumpigt att börja använda dem så tidigt, men det är så kallt när man ska till skolan. Och vad spellar det för roll egentligen? Fast jag tycker själv inte alls att dem är klumpig, bara allmänt sköna.

Har ni börjat använda vinterskor eller väntar ni ett tag till?



ditt bästa skönhets tips?


Kommer skriva upp & länka alla tipsen jag får in! Alla tips är välkommna.  :)



HISS/DISS?


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de nya modet med att ha gummistövlar, visst de kan finnas endel som är snygga men det är inte direkt bekvämt, jag tycker själv bara det skulle kännas klumpigt att gå runt med, skulle kanske vara okej om det regnade jätte mycket tex, då skulle dem ju passa bra, men annars vet jag inte?


Home!

Hejsan!

Nu är jag hemma ifrån skolan och har precis slängt i mej käk, gott! Var även med Jenny en sväng när vi kom in till stan. Just nu sitter jag och lyssnar på musik bara, pappa kommer strax upp och ska färga håret på mej! Sedan ska jag ta mej ett varmt och skönt bad för jag fryser, sen får jag se vad som händer? :)

Puss & Godnatt!

Nu tänker jag ta och lägga mej, jag har en sån fruktansvärd huvudvärk just nu, inte sant! Jag ska verkligen försöka att bli bättre på att uppdatera jag lovar, men idag kom jag hem sent och då är jag helt slut tyvärr..

vinnare i dagens blogg!



Blev mina söta vän Sara, jag bara älskar att läsa hennes blogg, fin design och väldigt intressant enligt mej! :)


härlig dag!

Hejsan!

Idag har varit en skön dag i skolan och även trevlig också, kul va? :) Började egentligen med idrott klockan 10.00 men eftersom att jag och Jenny hade tid hos kuratorn 10.30 så åkte vi direkt dit och vänta men han kom aldrig. Tillslut så kom en lärare och frågade vem vi väntade på och vi sa Kent som han heter och hon påstar att han skulle vara på våran skola och då blev vi paff. För jag ringde och boka tid förra veckan och då frågade han om vi visste att han satt där så ja, det var konstigt. Så vi fick skita i han. Istället drog vi ner på stan för att käka lunch, det blev kebabrulle och cola för våran del. Sen har vi varit och kika runt lite, fick med en läpp percing hem som tur var eftersom att jag tappade min och inte haft någonting alls sen i förrgår. 

Efter skolan så följde jag med Jenny hem ett tag, vi satt lite vid datorn och gjorde även ett antresse anmälan på en tvåa inne i stan alltså en lägenhet, jag tänker inte nämna gata osv, för det är inte alls säkert vi får den eller ens tackar ja, det återstår att se helt enkelt så äre med det. Sen mötte jag Ajla en snabbis på rececentrum för att ge pengarna för löshåret som jag fick igår. Och köpte även hennes svarta äkta skinnjacka, här kör man billigt och bra så det ska vara liksom! Hehe, så nu har jag äntligen en jacka och slipper frysa, har ju fått använt min kalla korta jeansjacka hittills, men ska såklart skaffa mej en vinterjacka sen endå, men nu har jag en att ha ett tag iaf så det är skönt. :) Sedan tog jag mej en lång promenad hem till faster och kusin och hälsade på, blev även en sen middag där, jag åt pasta och hemmagjord köttfärs, himla gott! Jag tänkte visa er bilder imorgon så som på jackan och löshåret, kanske även en bild med och utan löshår så ni får se skillnaden av håret.
Spännande va eller vad tycker ni?

Nu ska jag välja ut dagens blogg och lägga ut som jag egentligen skulle gjort igår, kommer i ett eget inlägg!





ska sy på clips!

Hejsan!

Det fick bli ett sent inlägg, men bättre än inget eller hur? Idag har jag röstat för första gången och det gick ju skit bra det, nu är det bara vänta och se! Sen har jag käka donken med familjen. Jag kom precis hem från stan, har varit där en sväng med Ajla och Elin, vi satt och snacka i solen bara. Jag fick även Ajlas svarta äkta löshår som hon själv bara använt några gånger, jag ska alltså köpa det imorgon för bara 250 kr fast jag fick det idag ändå. Det tackar man verkligen för och plus att jag även fick med clips som jag strax ska sy på. :)

Puss & Kram!

säger godnatt nu!

Klockan bara rusar iväg tycker jag, det är redan söndag nu kan man säga. Jag är trött som ett as och tänker därför lägga mej för att sova. Men först av allt ska jag borsta tänderna och dricka vatten, vi hörs imorgon! :)

Bjuder en bild Nova-Lii♥, hennes första tur i vagnen sen någon dag tillbaka.


sen midsommar!

Kommer ni ihåg att jag lovade er bilder från midsommar för super längesen? Här har ni dem! :)







avslutas imorgon kväll!


lördags mys!

Just nu sitter jag med fotbad och lyssnar på musik, frös ju somfan om fötterna när jag kom in! Imorgon tänker jag leta fram mina vinterskor och börja använda dem tills jag köpt nya, gud vad skönt säger jag bara. :) Jag mumsar även på mina cheez ballz som jag köpte när jag var ute, blev bara så himla sugen.
 
Jag älskar Robin always and forever ♥

iväg snart igen!

Kom precis hem, blev bara en stund jag var med henne, men det var skönt! Vi fikade och pratade bara, ytterst trevligt. Nu ska jag bara byta om och sedan åka ut med Robin♥. Får väll se vad vi hittar på för något. :)

Puss & Kram!


bye!

Har precis fixat mej lite, dock kör jag utan mascara idag för jag hinner verkligen inte nu! För jag ska bege mej ut på en promenad och möta upp min sötnos Elin. Jag har inte varit med henne på super länge, så en sväng tänkte vi umgås iaf, sen får jag se vad som händer?! :) Har dock inte ätit än, får göra det när jag är hemma.


vilka är era favoriter?



http://saraelinmarie.blogg.se/ 
http://ericaslife.blogg.se/ 
http://evelinamathildalundberg.blogg.se/ 
http://yourwish.blogg.se/ 
http://thaipinnen.blogg.se/
http://isabelles.nu/

Jag fastnar lättast för en blogg med fin design eftersom att det är de första intrycket man får när man ska gå in på någons blogg. Och bilder tycker jag verkligen att man ska försöka ha med i dem flesta inläggen, för det blir faktist mycket roligare att vilja fortsätta läsa om man har det tycker jag. :)


glass är farligt!

Hejsan!

Idag vaknade jag runt 12 tiden och sen dess har jag för det mesta dels bara tagit det lugnt men även städat rummet som var väl behövligt, skönt! Just nu sitter jag och äter glass -igen! :) Jag tror att jag är beroende, inte bra! Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra mer än att käka något gott med familjen, återstår att se.

Vad ska ni andra göra? icon wink  Lottar ut 30st Chanel Beriqé väskor! – Paow-Chanel.com

svar på frågestunden!

Madde: Hur länge har du bloggat?

Svar: Den frågan har jag fått tidigare och jag vet inte, inte så jätte länge.

Sara: Vad vill du jobba som? =)

Svar: Jag vill jobba i butik eller på dagis.

Frida: Kommer du sluta blogga?

Svar: Nej. Det tror jag inte.

Ida: Vad tycker du om mej? Om du fick byta liv med någon vem skulle det vara? Vad är det hemskaste du gjort? Brukar du med dina/ditt syskon ofta? Vad ångrar du i ditt liv? Vad är det bästa du gjort?

Svar: Jag tycker att du är en snäll och söt tjej. Jag vet faktist inte alls vem jag skulle byta liv med då. Det hemskaste jag gjort kan jag inte komma på såhära på direkten tyvärr. Jag ångrar att jag inte skötte skolan när jag gick på högstadiet tex. Det bästa jag gjort var att bli tillsammans med min underbara pojkvän!

Erica: Vad tycker du om mej? Vill du träffas någon gång? (A)

Svar: Jag tycker du verkar vara en söt och trevligt tjej och självklart vill jag träffas! 

Mia: Ska du gå färdigt gymnasieprogrammet? Har du bestämt vem du ska rösta på i riksdagsvalet? Tänker du ta med faster till Grekland nästa år ?...nä bara skoja !lol!! <3 puss

Svar: Jag ska åtminstoende försöka! Och jag har bestämt vem jag ska rösta på och det blir Socialdemokraterna. HEHEHHE, puss påre. <3

Malin: Skulle vi kunna träffas nån gång snart? Hur många syskon har du? Hur länge har du och Robin vart tsm?

Svar: Ja det är klart vi kan. Och jag har 3 stycken syskon. Jag och Robin har varit tillsammans 2 år och 2 månader den sista denna månad.

Det blev några frågor åtminstoende, alltid lika roligt att svara tycker jag! :)


äntligen helg!

Hejsan!

Idag har varit en väldigt skön dag och det har innebärt en kort dag i skolan! Det är ju perfekt på en fredag eller hur? :) Efter skolan när vi kom hem åkte jag och Jenny runt med bilen i stan för att hjälpa hennes syster som jobbar på Tempo och köra runt varor till gamlingar som inte orkar handla själv osv, rätt kul faktist, hehe. Sen har vi varit med hennes mamma in på faxeholmen och ställt oss i bostadskö och det kan som sagt ta lång tid. Aja, sen var vi hem till henne ett tag bara, jag nästan somnade av trötthet, sedan tog jag bussen hem och så.

Just nu ligger jag i sängen typ döende och äter gooodis, det ända som får mej att piggna till ju, höhö! Har inga alls planer för kvällen ännu utan jag tare som det kommer, kan vara skönt det också ibland.

Bjuder en bild på Nova-Lii♥, typ såhära ligger jag just nu och jääääser fast med klubba i mun!

ut i kylan!

Nu åker jag ut en stund med älsklingen, som jag har saknat så himla mycket, sedan åker jag hem och kryper ner i ett varmt och skönt bad, jag skriver när jag är tillbaka igen och fortsätt ställ frågor till frågestunden!

Puss & Hejdå så läääänge. :)

inte hunnit med...

Hejsan!

Idag har jag inte haft tid med bloggen alls. Har varit i skolan från 08.00-14.00. Vi fick sluta så pass tidigt eftersom att jag och Jenny bestämde oss hastigt efter lunchen att gå och prata på försäkringskassan så då gjorde vi det. Sen så har jag bara varit med henne ett bra tag, vi har väl mest suttit hemma hos henne och kollat runt på olika lägenheter, vi vill ju flytta ihop, men inte hittat något lockande ännu, men vi får väl se. :)

Vad har ni andra gjort idag?

Ny design!

Som ni ser så har jag fått en ny design gjord av Sara, hon som gjorde min sist också. Jag blev verkligen jätte nöjd med den så ett stort tack ska du ha. Vill ni ha tips på hur man gör osv, kan ni alltid fråga henne. :)

Ikväll har jag bara tagit det lugnt så det har varit skönt. Just nu sitter jag bara här och lyssnar på lite låg musik eftersom att William ligger och sover i rummet brevid så jag kan ju inte väcka honom genom att spela för högt. Jag ska strax kolla lite på film innan det är dags för att sova. Synd nog har fortfarande ont i magen och ryggen men inte lika mycket som tidigare som tur är men jag ska verkligen försöka att gå till skolan imorgon.

Puss & Kram!


lugn dag!

Hejsan!

Idag blev jag hemma ifrån skolan, för jag vakna med magknip och ryggont, skit jobbigt. Så jag somnade om och vaknade runt ett tiden, skönt att äntligen få sova ut. Jag svättas som en gris, så nu ska jag ta mej ett bad så jag känner mej fräsch igen och sedan fortsätta kolla på film osv, det blir en lugn dag idag, kan vara skönt!

jag när jag håller i lilltösan, hon är bara så vacker eller hur? :)


stort grattis på Leia!

Förresten ett stort grattis på Leia (Carros brors bebis) som blir hela 1 år idag, hon är så himla go ska ni veta! Nu ska jag borsta tänderna, ta fram kläder tills imorgon och sedan sova! Vi hörs efter skolan, ha det bra. :) Glöm inte bort frågestunden som avslutas på fredagkväll, jag lovar att svara ärligt på alla era frågor.

Puss & Godnatt!



varm bad väntas!

Hejsan!

Har precis suttit framför tvn och hållt i våran lilla sötnos Nova-Lii, hur liten och söt som helst! Och innan det så åt jag sen middag och en av mina favoriter faktist, pasta med championstuving med paprika i, skit gott! :) Nu ska jag ta mej ett varmt och skönt bad eftersom jag fryser så mycket och det är alltid så uppfriskande tycker jag. Sedan kommer Carros mamma hit så då ska vi fika lite, det blir goda bullar som pappa har köpt.


har trafikkunskap!

Hejsan!

Just nu sitter jag i skolan och har trafikkunskap, ska strax börja jobba och ska försöka att göra ut min bok och även sitta och plugga här vid datorn. Jag slutar 15.20 och då ska jag direkt åka hem för att invänta pappa, Carro, William och lillbebisen och hennes namn är nu Nova-Lii och Tuva i andra namn, Sött va? :) 

Här är ännu en bild på sötnosen, nu längtar jag ännu mera hem!



ÄNTLIGEN!

Jag berättade aldrig någonting för er om detta i förra inlägget för jag visste dock inte om det var dags riktigt då men nuså är mitt lilla syskon född det är en tjej dessutom som jag sakt till er förr, det var klockan 19.15 som hon ploppade ut och imorgon kommer dem äntligen hem, jag längtar somfan, hur ska jag orka vänta?! :)

Här ser ni en bild på henne, dock en dålig mms bild ifrån Carro, men kolla bara vad söt hon är! ;)



avslutas på fredagkväll!


ska tvätta!

Hejsan!

Förlåt mej igen, har varit sämsta uppdateringen jag vet! Kan iaf berätta att igår var jag med min lillasyster och pappas tjej och såg bio, vi kollade på i rymden finns inga känslor ni vet den jag velade se? Den var jätte bra faktist, dock lite dryg i början men var jätte rolig och kolla på, lätt värt att se på kan jag säga.  :)

Idag har jag haft skola från 10.00-15.15, har varit en ganska skön dag endå. Förutom att jag haft världens huvudvärk för att jag fick strässa imorse för jag vaknade en halvtimme innan bussen skulle gå och det sjuka var att jag inte velade kliva upp eftersom att min hjärna trodde det var söndag idag.. :( Men nu är jag hemma och har varit det ett bra tag, har precis käka pannpizza, sjukt gott! Nu ska jag ta och tvätta en maskin tvätt!

Puss & Kram!

filmdags på tvn!

Var riktigt skönt och bada kan jag säga er, blev dock inte relaxen men var trevligt endå! När jag kom hem var jag helt slut så jag har legat och dega i sängen ett bra tag. Har precis käka pizza med family, gott vare. :) Nu ska jag gå ner och kika på tv, det blir ju sandor slash ida, sätt filmen hundra gånger, men alltid lika bra.


dags för matlagning!

Godmorgon :) Har nästan nyss vakna och nu ska jag göra lite käk eftersom att ingen är hemma. Sen ska jag bara packa väskan lite snabbt för jag ska iväg till badhuset och bada med Jenny och Pontus tänkte jag, kan säga att jag inte gjort det på hur länge som helst så det ska bli skönt, blir nog relaxen där också, häääärligt! :D

natti!

Förlåt mej mina söta läsare!

Men jag har inte haft ork att blogga tyvärr. Jag har haft lite jobbiga dagar och så kan det vara ibland synd nog. Men nu är jag tillbaka och ska försöka hålla min uppdatering hyfsat bra iaf! Kan berätta att ikväll har jag varit med Jenny och Pontus till hudik och vi har gått på marknaden där med lite folk, rätt så trevligt men så sjukt kallt. Nu är jag bara hemma och ligger och myser under mitt duntäcke och ska strax ta och sova! :D

Tog bara någon google bild, enbart för att det stod Hudiksvall, hehe.

musiken gör min vardag!

Hejsan!

Idag har jag varit i skolan bara, ganska chill dag ändå. Har mest varit ute i solen och myst faktist. :) Sen var jag med Jenny ett tag, vi har planerat massa, åkt bil och varit hos henne en stund bara och även tjocka oss, hehe. Just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik som vanligt och är proppmätt, men det är väl så det ska vara?

En trött och fjantig Jenny utanför klassrummet idag.


Min middag idag, det fick bli pyttepanna och stekta ägg + mjölk.


bio film!

Den hära filmen är jag riktigt sugen att se på den har visas på reklamen hundra gånger typ och går nämligen på bio, jag funderar starkt på att se den och hoppas isf på att den är lika bra som den verkar vara. :)

Någon av er som sätt den och tycker att den var bra?


säger natti så länge..

Nu är jag nybadad, hade ett litet skummparty för mej själv, hääärligt värre! Åt även kvällsfika strax innan så var det gjort. Nu ska jag bara chilla till musik och medans plocka undan lite på golvet, ligger saker överallt, suck. Sedan ska jag ta fram kläder tills imorgon, borsta tänderna och kika runt lite till innan sängen väntar, jag måste försöka lägga mej i bra tid ikväll så att jag orkar upp. Imorgon väntas en hel dag med teori, kan va skönt ändå med tanke på att jag annars har jag kök hela dagarna typ. Måste även berätta medans jag endå sitter här och skriver att min söta lillebror har ju börjat på dagis och han älskar det, går faktist jätte bra där, hehe. Och bara 7 dagar tills min lillasyster kommer ut, men kan ju dröja längre också, det får man ju inte glömma. ;)

Leia & William på bild, så sjukt söta! Håller ni med mej? :)



snart fika dags!

Idag har jag varit i skolan från 08.00-15.10. Har varit en seg och tröttsam dag faktist, men det har gått. Hade kök fram till lunch och då gjordes pizza osv, så sjukt gott var det! Sen hade vi trafikkunskap och då plugga jag som satan i boken och har inte många sidor kvar nu. Fick även se en film som jag dock råckade somna till. :(

Just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik, ska strax ta mej en fika, det får bli ballerina kakor & saft, mums. Sen ska jag plocka undan på rummet, bädda rent i sängen och bada, lite gott jag kommer sova ikväll. :)

Det fick bli en google bild tyvärr!


kör en dagens blogg!


HISS/DISS?

Såg nyss att Hugo & Paow har släppt sin låt och själv tycker jag faktist att den är ganska bra. :D
Vad tycker ni andra?


haft fullt upp!

Förlåt för en riktigt dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp hela helgen och heller inte orkat blogga då. Men nu är jag tillbaka, och det gillar ni va? :D Har ju som sakt varit strömmingsleken här i stan hela helgen så jag har varit där och tillbringa mina kvällar. Har haft det riktigt trevligt faktist med dem bästa människorna dock lite tråkigheter men sånt som händer. Vi har festat, sprungit runt och åkt massa karusseller, gått i stånd för att kika runt och träffat massa folk osv, här kommer lite bilder som togs i fredagskväll innan staden! ;)






dejtar sängen!

Då var det värsta undan plockat iaf, skönt! Jag har inte hunnit packa eller något ännu, får göra det imorgon efter skolan ist. Jag ska ju sova hos Robin också måste jag leta kläder att ha på mej imorgonkväll. Men nu tänker jag borsta tänderna och sedan sova om jag ska ha nån chans att orka kliva upp imorgon, ha det bäst! ;)

Godnatt & Sovgott!
William & pappa, jag bara älskar denna bild!

donar lite!

Hejsan!

Nu är jag tillbaka och har precis ätit kvällsfika. Jag har varit hos faster och kusin en snabbis och sedan var jag ute en stund med älsklingen, vi satt och snacka bara, ytterst trevligt! :D Nu ska jag plocka undan på rummet och fixa lite saker inför imorgon, jag ska försöka att lägga mej i tid ikväll också så att jag orkar upp.


always and forever
080731 ♥

filmdags!

Nu ska jag kolla på filmen Fish Tank, den är faktist bra! Dock längesen jag såg den, kolla trailern vettja! ;)


blev hemma idag!

Hejsan!

Idag har jag inte orkat bloggat förns nu. Jag blev hemma ifrån skolan idag för jag har känt mej så hängig och haft ont i kroppen så har inte fått så mycket sömn alls inatt så jag har bara sovit och sovit, vaknade runt 2 tiden! Sen dess har jag bara ätit lite och legat i sängen och kikat på film och det är vad jag ska fortsätta med, får se vilken film det blir. Senare ska jag även ta mej ett varmt och skön bad för att piggna till lite. Imorgon återvändar jag till skolan igen för att gå en kort dag och sedan blir det s-leken på kvällen och då blire FEST! :D

Puss & Kram!

HÅRTIPS!

http://www.misshart.blogspot.com/

tvätta det HÖGST 2 ggr/veckan!!!
och använd mkt balsam och inpackningar!

http://evelinamathildalundberg.blogg.se/

Hmm, mitt bästa tips? Jag kan ju berätta hur jag fixar mitt hår varje morgon innan skolan!

Först tvättar jag håret, rufsar det med en handduk. Sedan tar jag "boost-it mousse" från Toni&Guy, använder det i hårbottnen och det gör att man får mycket mer volym, plus att det luktar så otroligt gott! Finns att köpa på Kicks för 125 spänn, röd flaska. När jag gjort det så tar jag mousse i hela håret, (L´oréal Professionnel). Jag kramar håret så att det blir lite vågigt. Sedan använder jag "värmeskydd" på topparna, håret ser inte lika slitet ut och slits inte lika mycket vid användning av fön/saker som bränner håret. Det kommer också från L´oreal, svart flaska. Sedan använder jag en fön med en "tratt", ser ut såhär; http://blog.frisorska.se/wp-content/uploads/2008/10/diffuser.jpg , dock tog jag bilden från internet och de kan ha lite olika utseénde beroende på märke. Lägger håret "i" tratten och fönar det, Borende på hur mycket mousse osv du använder så får du lite olika resultat. Då jag inte får använda plattång varje dag för min mamma så är detta mitt sätt att fixa håret innan skolan. Man kan tupera om man vill ha mer volym. Hoppas någon har nytta av tipset! Kram

http://eveelii.blogg.se/

Att inte tvätta för ofta , var tredje dag eller så , och gärna använda värmeskyddande produkter när man använder sig av plattång m.m :)

http://aangeeliica.blogg.se/

Tvätta det max 2 gånger i veckan (vet att man vill tvätta det fler gånger men om man håller sig så blir håret väldigt glad), sen så tvättar du håret med schampo 2 gånger per gång och ha balsam endast i topparna. För har du balsam även i hårbotten så blir hårbotten mer torr och så.

Tro mig, har kompisar som gått frisör och det funkade att bara tvätta håret 2 gånger i veckan. men nog vill man tvätta mer :p

kära läsare, jag lever!

Förlåt, att jag inte hört av mig under hela dagen! Varit i skolan, sen drog jag även hem tidigare för att åka till sjukan för att jag fick en läkartid. Och det var påväg att bli en infektion så hon skrev ut pencelin som jag kan hemta på apoteket när jag vill men hon gav även förslag om att jag kunde prova ta en värk tablett innan jag ska till och sova så jag tänkte testa det inatt då inte för att jag tror det hjälper men. Annars hemtar jag ut nästa dag.

När jag kom hem så åt jag typ bara mat och startade datorn en snabbis innan jag bestämde mej för att åka hem till faster och kusin och hälsa på, vi har kikat på tv, snacka skit och fikat som vanligt då, ytterst trevligt! :D Nu ska jag strax ta mej ett varmt och skönt bad som vanligt, så himla skönt! Man somnar verkligen gott sen.

Det fick bli en google bild, vi fikade iaf pocorn + saft= super gott! =D



RSS 2.0