snart dax och rösta!

Eftersom att jag fyllt 18 år i somras så får jag alltså rösta och det ska jag göra! Jag är riktigt dålig på det dära med dem olika partierna om skillnaden osv men om jag har förstått rätt så är det socialdemokraterna som jag själv tycker verkar mest lockande, så blir förmodligen dem men jag kan hinna ändra mej också, hehe. :D

Och för er som får rösta, vilket parti tänker ni rösta på och varför? ;)


då kör vi den frågan igen!


Det var ingen av er läsare som svarade på dagens fråga för några dagarsen, så jag tänkte köra den igen, ni kanske missat den eller nå? Jag lägger upp svaren och länker er imorgon kväll om det är så att ni tipsar. :D

Vinnaren i dagens blogg!


Dagens blogg vinnare blev en söt tjej med namnet Erica. Jag valde dock hennes blogg för att jag tycker den är intressant att läsa. Hon skriver om sitt liv som mamma. Och jag som älskar barn tycker det är jätte roligt att läsa, plus att hennes design är söt. :)  Hennes blogg är: http://ericaslife.blogg.se/

hungrig i magen!

Hejsan!

Just nu sitter jag bara här och lyssnar lite på musik. Väntar på att pappa och Carro ska dyka upp snart så dem kan börja laga mat för jag är hungrig. Jag fryser jätte mycket, har fortfarande ont i örat och är trött, suck på det! Blir nog att ta ett varmbad efter maten gud så skönt säger jag bara. Blir nog bara hemma idag och tar det lugnt det kan behövas med tanke på att det är en dag imorgon också, dessutom kök. Det är faktist segt.

Kan man tänka sig att William varit såhära liten? Va bara nån dag på bilden och imorgon börjar han på dagis!
Och om bara beräknat 14 dagar kommer min lillasyster ut. :D Gud vad jag längtar! ♥

löshår, me like!

Har precis badat klart och gud så skönt det var. Just nu sitter jag och smsar med min vän Madde. Var ett tagsen vi pratade faktist. Men iaf så vill hon sälja sitt svarta löshår som hon använt några få gånger bara så det är som nytt. Jag funderar starkt på att köpa det för 400 kr bara, det kosta ju mycket mer. Jag behöver ju endå ett nytt och har tänkt köpa ett annars och nu kan jag få det så mycket billigare och bra. Jag tycker det är så fint med längre hår och jag använder knappt mitt längre bara för att det är så risigt och fult så jag ska fundera!

det gick bli en google bild, men såhära är håret med clips, bäst det tycker jag.

Vad tycker ni? ;)


väljer vinnaren imorgon!


chillar till musik!

Just nu sitter jag här och har precis ätit middag så jag är proppmätt. Nu ska jag bara lyssna på musik och chilla ett tag innan jag ska ta mej ett varmt och skönt bad. Jag är jätte trött och det suger verkligen jag har inte fått mycket sömn alls inatt synd nog. Kanske att jag ska iväg och möta Ajla en stund senare, sånt som märks. :) ♥

Puss & Kram!

sängen väntar!

Efter badet tog jag bara på mej kläder och tog sedan en rask promenad till broberg för att möta Ajla en snabbis för att göra ett kläd byte bara sen gick jag hem till Mia och Kevin en sväng för att vänta på att Carro skulle hemta mej för vi skulle till Söderala och hemta örondropparna hos hennes mamma för hon glömde ta med sig.

När jag kom hem så ställde jag mej direkt och bakade. Så jag har precis ätit en god kvällsfika det vill säga äppelpajen med kall vaniljsås till, sjukt jävla gott vare! Nu ska jag ta fram kläder, ta örondropparna och sedan försöka sova så vi hörs imorgon efter skolan, lite sovmorgon får jag allt, börjar 10.00, skönt. :)

Godnatt & Sovgott!


mätt och belåten!

Har precis käka donken med familjen hemma, gott vare! Nu ska jag strax ta mej ett varmt och skönt bad 
och sedan ska jag göra äppelpaj och gud så sugen jag är på de , hihi. Så vi hörs när jag är tillbaka igen! ;) 


väntar på käk!

Godmorgon! :) Jag har varit vaken ganska länge faktist, jag vaknade runt 10 tiden tror jag klockan var av att örat bara värkte somfan, inte skönt kan jag säga! Så jag klev upp gick ner och satte mej vid tv bara. Var egentligen tänkt att jag skulle på sjukan idag men det är förmodligen stängt eftersom det är söndag. Men det ska tydligen finnas nå örondroppar som kan vara bra att använda som finns att köpa på apoteket. Men det är också stängt idag men som tur var så hade Carros mamma sånna hemma och skulle komma hit med de idag så kan jag börja min behandling redan idag och hoppas på det bästa, annars blir det väl sjukan efter 3 dagar.

Just nu sitter jag och väntar på käk, det blir pasta och hemmagjord köttfärsås, gott! Sen ska jag mysa ner mej i ett bad tänkte jag och sen bara chila. Jag ska även be pappa och Carro att handla med sig äpple och vanlijsås hem sen när dem ska iväg och handla så ska jag baka äppelpaj senare, gud så smarrit det kommer bli. :)


dagens blogg vinnare!


Dagens blogg vinnare fick bli min söta vän Ajla! Hon har precis skaffat blogg igen vilket jag tycker är jätte roligt! För jag har alltid följt hennes blogg sen tidigare, så jag förväntar mej en massa text, bilder och även tips. :) En fet länk till hennes blogg: http://avonb.blogg.se/

Mitt i natten!

Förlåt för ett väldigt sent inlägg! Men nu är jag hemma eller ha varit det en stund. Va i stan hela kvällen eftersom det varit lyskväll med Robin och även Ajla var med, riktigt skönt och träffa henne igen, var ett bra tagsen vi sågs sist. Vi satt oss först på bryggan ett tag och snacka bara och lyssnade lite på musik, hade en marschall tänd och så, sjukt kallt nu på kvällarna, det suger! Aja, sen gick vi in mot stan och där var det inte alls mycket folk faktist. Det verkar som alla är ute på skärgården och åker båt idag. Men träffade på några iaf, men jag hade dock en trevlig kväll endå, bättre än och sitta hemma om man säger så. Jag tycker det är sjukt mysigt att gå runt när det är alldeles mörkt och se alla marschaller som är tända längst ån, hihi. :)

Just nu sitter jag och käkar kvällsfika, det fick bli 2 mackor med leverpastej och en banan. Jag har inte hunnit välja ut dagens blogg eller någonting alls nu så jag får göra det imorgon istället för jag är så himla trött nu och vill bara sova nu på direkten. Och för det andra så har jag fortfarande fruktansvärt ont i mitt högra öra så jag vet inte vad jag ska säga så imorgon måste jag till sjukan (tror jag?).

Godnatt och Sovgott alla söta läsare som fortfarande är vaken!


nybadad!

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik bara, nybadad är jag också! Ska väl strax klä på mej och börja blåsa håret och sen ska jag käka middag och även fixa mig. Jag har fortfarande jätte ont i mitt högra öga, jag vet inte vad det kan vara. Men jag väntar och ser om det blir bättre och åker annars till sjukan på måndag. Senare ska jag förmodligen vara med Robin. Och det är ju som sakt lyskväll inne i stan så vi kommer säkert sätta oss på bryggan vid ån och ha det mys! Eller kanske åka lite bil med Danne? Det återstår att se helt enkelt.  :)


Jag skriver ett inlägg senare imorgon & länkar alla tipsen jag får in!


bara 16 år och ändå så duktig!


varm bad väntas!

Godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga nu? :) Nu har jag vaknar till och ätit lunch. Det blev tacos igen, gott! Nu ska jag strax ta mej ett varm och skönt bad och sedan mysa ner mej i sängen igen tror jag har så himla ont i örona så det är inte sant, *buhu*. :( Jag har inga alls planer för dagen/kvällen ännu jag tar de som det kommer som alltid. Men det är lyskväll inne i stan senare iaf men får se hur det blir med de då. :)

kör en dagens blogg!


svar på frågestunden!

Mikaela: Vad älskar du mest med sommaren? Vad tycker du om att göra på fritiden? Vad går du för gymnasie? Vad vill du bli när du blir stor? Hur tycker du en vän ska vara? Har du bra självförtroende, isf hur gör man för att få det?

Svar: Det jag älskar mest med sommaren är att man får vara ledig, sola och bada!
Jag tycker om att umgås med min pojkvän, vänner, familj, att sitta vid datorn osv..
Jag går på linjen Hotell och Restaurang.
Jag tror jag vill jobba på dagis eller i en affär, sånt som märks.
En vän ska vara snäll, underbar, omtäcksam, ska bry sig, finnas där och allt det dära, du vet!
Jag har inte bra självförtroende tyvärr så fel person att fråga, haha sorry.

Anonym: Vem är din allra bästavän, och varför just hon? Hur många har du vart tsm med riktigt, och hur länge?  Vad är ditt favorit ämne i skolan ? Vad går du för linje? Hur är ditt liv? :)

Svar: Min allra bästavän är Nathalie och det är för att hon är bäst och alltid finns när man behöver henne!
Jag har bara varit tillsammans med en om du menar på riktigt, den jag verkligen haft det helt seriöst med. Och det har vara över 2 år nu.
Mitt favoritämne är det har jag ingenaning om, haha. Alla suger, men kanske svenska då.
Jag går på linjen Hotell och Restaurang.
Mitt liv är bra, men klart jag har dåliga dagar, det har vi väll alla. :)

Sofia: Hur länge har du varit tsm med din kille ? :)

Svar: 2 år och 1 månad idag.

Johan: Hur många år har du och robin kännt varandra ? :)

Svar: OJ! Det är massa år de, jag kan inte räkna det, haha. :p

Andreas: Hur många har du varit riktigt kär i ?

Svar: Jag har faktist bara varit RIKTIGT kär i en!

Det blev några frågor iaf och hoppas ni fick svar på det ni ville ha!

Tillbaka!

Hallå Hallå!

Nu är jag tillbaka, har varit hemma ett tag men har inte orkat blogga förns nu. Jag har som sakt varit hos Robin ett bra tag och där bestämde jag mig för att han skulle klippa mitt hår alltså topparna och tunna ut det lite, blev faktist bra! Inte sån dära jätte stor skillnad, men det vill jag inte att det ska vara heller. :) Men det känns ju bättre i topparna nu så det är huvudsaken. Har precis mumsat i mej det sista gobitarna så nu fick jag ont i magen så jag tänkte trösta mej med att svara på frågorna som ni söta läsare har ställt, så håll utskik! :)

Puss!


ut i kylan!

Nu blev det en massa små inlägg tycker jag, men det är väl bättre det än inga alls? :) Nu ska jag ta på mej vinterjackan och be ge mej ut i kylan med älsklingen, han kommer och hemtar mig med moppen sen åker vi hem till honom ett tag, så vi hörs när jag är hemma igen. Glöm inte bort frågestunden, den avslutas ikväll!

Puss & Kram!


jag vill ha!

Jag tror jag blivit kär igen, haha närå! Men jag var in på en tjejs blogg med namnet Isabelle och fick syn på den hära super mysiga tröjjan från www.novaqueen.se som hon hade köpt! Den kostade dock 499 kr, men det är den kanske värd? Jag skulle jätte gärna vilja ha en sån sen till vintern för jag som jämt fryser så mycket, kanske att jag ska beställa den lite närmare, jag funderar starkt på det, men jag får se hur jag gör då. :)

Tjejens blogg är: http://isabellestromberg.blogg.se/!

fredagsmys!

Har ätit tacos för en stundsen med familjen, riktigt gott faktist. Nu sitter jag här med musik och mumsar i mig pringles chips och godis, det är himlans gott, har lite fredagsmys för mej själv just nu, hihi.

Det fick bli google bilder tyvärr, men dem är passande!


uggs, me love!

Men jag har ett par svarta sen förra året, men dem är väl slitna, jag ska inskaffa mej ett par nya, funderar på färg bara. Jag älskar verkligen den hära typen av skor, så himla lätta är dem och är super sköna att gå i! :)

Vad använder ni er av för vinterskor? ;)


deltar i en veckans blogg!

Jag är med i en tjejs veckans blogg och har chansen att vinna en mysig gardigan i valfri färg från H&M. Klicka in er på länken ni också: http://pappasguldkort.blogg.se/2010/august/veckans-blogg.html

Jag tror det är en sånhära..?


trött och hungrig..

Hej på er alla mina söta blogg läsare!

Idag var en rätt sån skön och även kort dag i skolan även fast jag haft kök hela dagen, men var riktigt seg det var jag är så himla trött så det är inte sant. Aja, just nu sitter jag här och lyssnar på musik bara, väntar på att pappa, Carro och William ska komma hem från farmor och farfar så dem kan börja laga tacos nångång, jag är jätte hungrig, åt inte mycket alls i skolan konstig nog. Jag har fortfarande inte en blekaste vad som händer ikväll, det får jag helt enkelt se, jag är som sakt jätte trött så vi får se vad jag orkar göra idag. :)


kör en kvällsfråga!

Just nu sitter jag här i handduk, kom precis upp ur ett skönt bad! Nu ska jag ner och hänga upp min tröja som jag har tvättat så den torkar tills imorgon och sedan byta om, borsta tänderna och sen sova, fyfan vad skönt. :) Jag måste verkligen skynda mej nu innan mitt huvud sprängs, vi får höras mera imorgon efter skolan. Och kom ihåg att frågestunden avslutas imorgonkväll ist så kom med massvis med frågor till mej nudå vettja! ;)

Vi kör en kvällsfråga ikväll igen- Vad skulle du göra om du vann en miljon?


suck för huvudvärken..!

Hej på er!

Idag har jag bara varit i skolan faktist från klockan 08.00-14.15 helt okej dag endå fast det var kök hela dagen lång. Men trött somfan är jag nu. Åt middag för ett tagsen det blev, pasta med ost och skinksås, super gott. Nu ska jag strax lägga mej i ett varmt och skönt bad och gud vad jag längtar, hihi! Egentligen skulle jag på bilbingo ikväll (tutbingo) i Mohed med Jenny, Pontus, Malin och Nathalie men jag fick sån huvudvärk och har ingen ork till det tyvärr så jag blir bara hemma, kan vara skönt det med. :) Imorgon har jag en kort skoldag och sedan är det äntligen helg och fyfasen vad skönt säger jag bara! Jag ska passa på att sova riktigt länge kan jag säga er annars har jag inga alls planer ännu utan jag tar de som det kommer, men något roligt blire säkert! Och förresten så kör vi på frågestunden tills imorgon kväll ist. Låter det bra? :D Så passa på att fråga det ni vill. :)

Vad ska alla ni göra i helgen?
;) 




Jeansjacka- Gina Tricot
Tröja- Fridas
Leggings- Vila


kör en kvällsfråga!


kom tillbaka...

19910306-20100124
må du vila i frid älskade vännen!

En kärlek, en vän, en son, en bror, ett barnbarn och nu en ängel

Dagar har blivit till veckor, veckor har blivit månader och snart blir månader år.
Alla dessa dagar, alla dessa onödiga dagar i tårar, du är så saknad och älskad av så många själar!


Frågestund, den avslutas imorgon kväll!


bada är min kvällsrutin!

Hallå Hallå!

Förlåt för en dålig uppdatering idag! Men jag har helt enklet inte haft tid/ork att blogga idag tyvärr. Började med skola och då hade jag teori hela dagen, faktist gasnska skönt endå för kök kan vara så jobbigt ibland men beror ju på det dära. Och jag skulle verkligen vela ut på praktik nu känner jag även fast jag bara gått tre dagar vore mycket skönare tycker jag. Men då blir det inte på hemköp som sist utan på något dagis med små barn, för det är nått jag verkligen tycker är roligt. Men det får bli sen när jag gått ett litet tag till skulle jag tro.

När jag kom hem från skolan blev det Jenny en snabbis sen hem och kika runt lite här på internet innan pappa, Carro och William kom hem med kebabrulle som jag vela käka så himla gott och riktigt längesen jag käka det. Sen efteråt åkte jag ut med Robin ett tag, vi satt vid bryggan i solen bara, himla mysigt vare!

Har ni någon kvällsrutin som ni nästan jämt brukar göra? ;)


dagens blogg vinnare!


Dagens blogg vinnare blev en söt tjej med namnet Sofia. Jag valde dock hennes för att den var mest intressant och hade mer bilder än dem andras och det gillar jag som ni säkert vet! Kika in: http://sofiaekeroths.blogg.se/

varm bad väntas!

Godkväll! Då var andra skoldagen också avklarad, haft kök hela dagen och det var verkligen jobbigt. Efter skolan har jag och Jenny varit en sväng med Dennis och Andre kvar i Bollnäs. Vi åkte bil i spö regnet bara, ganska mysigt att sitta i en bil när det regnar. :) Sen åkte vi hemåt och då åkte vi ut med Pontus ett tag bara.

Nu är jag mätt och belåten efter att ha ätit en sen middag, det blev klyftpotatis, kotlett och sås, super gott! Nu tänkte jag ta mej ett varmt och skönt bad och sedan krypa ner i sängen och välja ut en vinnaren av dagens blogg och sedan ska jag göra som min sötnos William nedanför på bilden alltså sova, jag är super duper trött!


dagens blogg!


baddags!

Har precis ätit kvällsfika, det blev nuddlar + vatten! Nu ska jag krypa ner i ett efterlängtat mysigt bad, skönt. :) Jag tänkte även lägga ut dagens blogg nu snart så har ni på er tills imorgon att gå med, låter kul va? :D

mätt och belåten!

Hallå Hallå!

Nu är jag äntligen hemma och har precis ätit sen middag. Första skoldagen gick faktist bra men jag var så sjukt trött så det var inte sant och det känns som det kommer bli jobbiga veckor med så mycket kök, vi får se hur det går. Hur som helst fick vi sluta redan vid två och som tur var hade vi bilen så vi åkte direkt hem typ. Blev först en sväng på stan och kika lite sen åkte vi hem till henne en stund och sen åkte vi ut med bilen bara. :)

Nu ska jag bara mysa ner mej i sängen och kika runt lite till här på internet innan jag ska ta mej ett bad. Jag fryser som en tok och har fortfarande sån himla mensverk, helt sjukt fast jag ätit flera alvedoner, *buhu*. Jag bytta kläder precis när jag kom hem till mjukisar så jag hann tyvärr inte ta någon dagens outfit, sry.


natti mina kära läsare!

Nu har jag precis blåst och plattat klart löshåret så nu ska jag bara borsta tänderna och ta fram kläder inför morgondagen och sedan ska jag sova! För jag ska nämligen upp tidigt runt halv 7, fyfan vad jobbigt. Bara hoppas på att jag och Jenny åker bil imorgon. Det är så himla drygt med buss, men det måste jag ändå ta in till stan. Men ni får räkna med att det inte blir något morgoninlägg för det kommer jag inte orka, haha. Men slänger upp dagens outfit när jag är hemma från skolan, ni får ha det så bra sålänge. :)

Puss & Kram!


det som blev köpt i Gävle/Valbo!

Förlåt för dålig bild, jag la allt på min obäddade säng bara, haha. Det gick på 398 kr eftersom att jag hade presentkort på brunkrämen och den gick på 150, riktigt bra faktist. Om det är någon som undrar. :)


söndags mys!

Idag blev en lugn och väldigt skön dag. Jag har fått lite gjort endå fast jag har magvärk, hehe. Har tvättat 2 maskiner, tvättat löshåret och plocka undan på rummet. Och nu kom jag precis in efter en snabb promenad ner till pizzan, jag var bara tvungen att köpa dill chips och det är jag värd, inte ätit något gott under helgen faktist. :)

sovmorgon!

Godmorgon! Idag tog jag mej en lååååång sovmorgon för det behövdes verkligen med tanke på att det är skola imorgon. Känns ju inge vidare att man ska behöva kliva upp i tid och få ork att fixa sig osv.. ne fyfan säger jag bara. Har precis ätit lunch, det blev mexikansk soppa med vitlöksbröd till, himla gott det var. :) Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan få slänga in en ny så man har något att ha på sig dem kommande dagarna. Sen ska jag ta mej ett skönt och mysigt bad. Har inga alls planer för dagen ännu utan jag tar det som de kommer, men det blir nog mest lugnt, har sån himla mensverk. *buhu*. Men jag måste säga er att jag har haft ett helt underbart och skönt sommarlov verkligen, även om jag tycker det har gått alldeles för fort och hade velat hunnit med mer, jag kommer alltid minnas detta lov jag har bara njutit av varenda dag, himla skönt. :)


Puss & Godnatt!

Fyfan, vad trött jag är det är inte sant. Och det är hur varmt som helst i mitt rum och det gör inte saken bättre och ont i ryggen har jag också, bara massa fel på mej nu känner jag, haha. Nu tänker jag dejta sängen och ringa älsklingen en stund och sen försöka sova så hörs vi mera imorgon. :)

Bjuder en bild på två sötnosar, William och Leia. ♥

haft en trevlig helg!

Hej på er!

Jag har inte hunnit med bloggen alls.. Blev som sagt först att jag åkte till Gävle med Jenny. Började med att vi satt och väntade på tåget och det blev sedan inställt med buss så vi sprang ut allt vad vi kunde och såg den åkte iväg och vi kuta i fatt och fick den att stanna som TUR var. Så vi skulle alltså få åka först buss till Bollnäs och sedan tåg till Gävle, drygt vare. Men vi fick bara vänta typ tjugo minuter där innan tåget kom iaf så vi var typ framme klockan tolv. Vi gick först i stan och sedan åkte vi vidare till Valbo. Det var slut sålt på det mesta tyckte jag, hittade man något som man vela ha så fanns det inga storleker eller nått men tillslut efter flera timmars letande hittade jag ett par leggings, tröja, rouge(stavas?) och brunkräm. Tror faktist det var allt, förutom maten då såklart, hehe. Sedan bestämde vi oss helt plötsligt för att gå på krogen hemma här i Söderhamn ikväll. Så vi tog sex tågen hem sen åkte vi bara hem till mej för att hemta mina klack skor och sen drog vi till Jennys syster där vi lagade mat och sen kom Pontus också dit. Sedan fick vi stressa somfan och fixa oss innan Nathalie, Malin, Elisabeth, Kim och Hansson kom dit. Vi började förfesta lite innan vi drog vidare hem till Pontus och satt där. Strax innan tolv drog vi ner på krogen, det var första gången för mej och Nathalie och vi hade riktigt kul faktist, dock lite mindre folk än jag trodde, men det är ju helgen före lön och hört att det ska vara fler på lördagar, hihi. Och eftersom att Nathalie fyllde när klockan slog tolv så gick vi upp och sjöng för henne i micken efter att vi kommit in och sånt, så söt som vi var!

Idag vaknade jag upp hemma hos Pontus med Jenny, alla vi var riktigt trött. Men vi klev upp och åt frukost, det blev varma mackor plus vatten, gott. Sen har vi bara legat och kika på tv faktist. Sedan blev vi hungriga och åkte till donken och käka och sen åkte jag och Jenny hem till hennes syster. Vi satt vid datorn och snacka bara. Sen kom pappa och hemtade mej. När jag kom hem så hann jag nästan bara in innan jag skulle ut igen för att träffa Robin ett tag, vi satt på skolan här i stugsund och snacka bara, himla mys såhära på kvällsidan tycker jag. Tänkte faktist dra ut med Jessica nu snart men vi har endå ingenting att göra och jag känner ingen ork, så vi struntar it. Men jag har inte träffat henne på super länge, så jag saknar henne! Blev tyvärr inga bilder knäppta för våran del men det var någon där inne som fota två bilder på oss, dem hade inte kommit upp på deras hemsidan än iaf, jag vet ju inte om dem gör det men isf lägger jag upp dem här om jag ser dem. :) Och förresten visar jag bilder på det som blev köpt imorgon, har inte haft tid och knäppt ännu, sry. Imorgon börjar den vanliga uppdateringen igen och det gillar ni va? ;) Jag ska bättra mej jag lovar!

Grattis min allra bästavän på 18 års dagen, jag älskar dig! ♥


mys kläder åker på!

Förlåt för att jag inte bloggade innan jag stack ut men nu är jag tillbaka! Var som sagt egentligen meningen att jag skulle vara med Jenny och vi skulle på bilbingo nu mot kvällen men då tog hennes magvärk över hennes ork tyvärr. Så istället tog jag mej en frisk promenad till faster och kusin och hälsade på, trevligt! Vi kollade på tv, snacka skit och fika. Sen gick jag ut och träffa Robin, vi satt och snacka ett tag bara, himla mys! Sen blev det en kvällspromenad hem, det var bara skönt faktist dock lite läskigt för jag hatar att gå själv, haha.

Nu har jag precis badat klart och känner mej riktigt fräsch har raka bena och allt det dära tjejer gör ni vet! Så nu åker mys kläder på och jag lägger mej i sängen och snokar runt lite till här på internet innan det är dags för sängen. Imorgon åker jag till Gävle med Jenny, för nu mår hon bra och vi hoppas på en toppen dag. Vi ska shoppa, käka och ha det allmänt trevligt bara. :) Jag ska försöka hinna med ett inlägg imorgon bitti innan jag åker, annars så hörs vi när jag är hemma igen, visar då det jag köpt!

Jag älskar den hära bilden på William, så himla fin! Håller ni med? ♥

äntligen är hon tillbaka!


18/8 - Linda är nu på väg hem/är hemma hos sin familj igen. Välbehållen! Stor eloge till alla medlemmar i gruppen för era tips och ert stöd!

Gud vilken lättnad det blev när jag läste det hära nyss på facebook, men frågan är vad som hänt..


lunchdags!

Godmorgon! Idag tog jag mej en låååång sovmorgon och gud så skönt det var. Jag hade egentligen tänkt kliva upp runt 10 tiden och ta mej en skön promenad men så blev det ju inte. Aja nu ska jag strax käka lunch och sedan börja fixa mej för sen ska jag vara med Jenny tror jag, så får se vad vi hittar på för något. :)

Vi hörs.. Puss!

Sovgott mina kära läsare! ♥

Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna... För det är borta.
Och oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu.
Lev i nuet, och gör det så vackert att det är värt att minnas



tv mys i soffan!

Nu har jag ätit god middag och till efterätt åt jag kladdkaka med grädde, fyfasen vad gott det var! :) Nu sitter jag nere i soffan och kollar lite på tv, det är 16 and Pregnant på MTV, det handlar om unga mammor och så.

Bilden är lånad från google. Kladdkaka är min favorit, vad är eran?

Insperation by gina tricot!





Har nu valt ut mina fyra favoriter! Vad tycker ni, HISS/DISS?

just nu..

Ligger jag i sängen och hör hur regnet smattrar ner från mitt fönster, ganska mysig känsla endå. Idag blir jag bara hemma igen lika som igår, det är så himla skönt faktist att få tid för sig själv ibland också. :) Jag förstår inte vart somarn tog vägen, det har gått alldeles för fort och snart börjar skolan, fan jag orkar inte..!

Skit dålig mobilbild, men såhära ser en bit av våran gård ut just nu utanför dörren..


Godmorgon!

Jag är faktist vaken, jag klev upp runt halv 10 faktist, bra va? :) Men det var tack vare att Robin skicka ett sms som jag vakna av och då tyckte inte jag att jag skulle somna med tanke på att det är skola på måndag så man kanske läre börja vända på dygnen så jag kämpa mej upp. Har precis tvättat ansiktet och borsta tänderna så nu ligger jag här i sängen. Ska strax gå ner och kolla lite på tv och äta frukost så jag vaknar till ordentligt.

Vi hörs..Puss!

Har ni sett Linda?

LINDA ROSDAHL 14 ÅR FÖRSVANN 15/8 vid 16 tiden från Perstorp. Hon hade svart tröja med rosa adidas märke bak, mörka jeans med ljust framtill. Svart hår... Har någon sett eller hört nåt så snälla hör av er till polisen eller anhöriga till Linda. (Om ni vet någon anhörig)

Igår fick dom veta att hon var i Malmö någonstans. Hon skulle möta 2 killar som hon smsat med. Hon har aldrig träffat dessa killar innan.


Lilltjejen, ser du det här. Försök att höra av dig till någon så att dina föräldrar inte blir oroliga!

Jag har kopierat detta från Dessie och sprit detta vidare ni också, hemskt som fan!!!


myspys!

Just nu ligger jag här i sängen som jag har gjort sen jag vakna typ, förutom när jag var ner och käka lunch då förstås. Så himla skönt faktist, idag är en sån dag som jag inte känner någon lust att göra någonting och då tänker jag inte göra något speciellt heller. Men ett varmt och skönt bad ska jag ta senare och även käka god mat tillsammans med familjen. Ska försöka leta fram någon bra film sen också som kan underhålla mej. Nästan alla börjar ju skolan imorgon men själv så börjar man inte förns på måndag, det känns riktigt skönt det. :)

Vad ska ni andra göra idag?

Puss!

Dagens blogg vinnare!


Vinnaren till dagens blogg blev den hära tjejen med namnet Alexandra. Jag valde dock hennes blogg för att den är väldigt intressant att läsa med massa tips, bilder osv. I like it! Hennes blogg är: http://vadfanskajagheta.se/.

Grym video!

Filmen var helt okej att se på och nu är den slut och jag är jätte trött så ska alldeles strax sova. Men först av allt tänkte jag visa er en grym video på min söta vän Amanda som hoppade falmskärm i lördags morse. Jag blir yr av att jag bara kollar på den, men det ser sjukt härligt ut, jag skulle också vela men vet inte riktigt om jag skulle våga, hehe. Men finns tyvärr inge ljud, men sätt på låten free fallin eller någon annan låt och kolla. :) 


filmdags!

Nu är jag hemma efter att ha varit hem till Robin och hemtat mina saker. Tänkte packa upp den väskan nu så har jag det gjort och sen lägga mej i sängen och glo på film bara, jag tänkte se Farsan, jag har faktist inte sätt den ännu, jag är lite efter som ni flesta vet, haha skojjar bara.. :)

Dagens blogg!


Godmorgon!

Jag är jättetrött, men jag kämpade mig upp ur sängen endå. Nu sitter jag här och lyssnar på musik bara och ska alldeles strax gå ner för att käka lunch. Har inga alls planer för dagen ännu, just nu känner jag bara för att det lugnt ett tag. Men senare så måste jag träffa Robin för att få tillbaka mina saker som blev kvar där igår. Sen får jag se vad som händer helt enklet. ;)

Vi hörs.. Puss!

Woops!

Jag har inte alls hunnit med bloggen dem senaste dagarna, men nu är jag tillbaka. Men jag tänkte börja med att berätta vad jag gjorde igår. Då var det som sagt cruising i stan och det innebärde dels fest. Det började med att Robin kom och hemtade mej så åkte vi hem till honom och fixade oss och så. Senare mot kvällen så tog vi oss en promenad in till stan och träffade folk och så, mycket trevligt. Senare blev att vi åkte hem till hans bror och hans tjej i Söderala för att sova. Vi kikade först lite på tv sen la vi oss. Men det dröjde inte länge förns jag fick panik och fick springa på toa i ett kör och spy så jag har i stort sätt tillbringa natten/morgon där, fyyyy! Så va en del bakis idag, men får som sagt skylla mej själv och så kan det gå ibland, men har lärt mej en läxa nu.

Idag kan jag inte direkt säga när vi vakna, för jag har knappt sovit någon blund prg av allt. Så vi har väll bara vilat och suttit ute på deras framsida i solen och snacka skit, haha. Det var trevligt dock tråkigheterna då. Senare skjussade dem hem mej och då slocknade jag direkt i sängen i typ 2 timmar, välbehövligt verkligen. Senare ikväl har jag fått i mej lite tacos iaf, tur var väll det. Nu har jag precis kommit upp ur badet och känner mej genast mycket bättre förutom att jag börjat fått jätte ont i halsen, men jag hoppas det går över snart. Blev tyvärr inga bilder tagna från kvällen vilket var synd, men tror inte någon av oss tänkte på det faktist, sry.

Så här får ni en bild på min sötnos ist, se och njuuuut..!


filmtajm!

Har precis badat klart och sitter nu här i handduk. Ska byta om till mjukis kläder och sen bara glo på film det blir Sandor slash Ida, så sjukt längesen jag såg den. Och till den ska jag dippa gurka och paprika, mums!

Hur har eran fredagskväll sätt ut?


Tjejen är bara 11 år, så himla duktig!


mätt och belåten!

Har precis ätit pizza med familjen, det var gott till en början, men nu är jag bara för mätt, men det är väl så det ska vara? Haha:D Men nu ska jag lyssna på musik och ta det lugnt bara, sen får jag se vad som händer.


Vinnaren i dagens blogg!



Vinnaren till dagens blogg blev Sara, det var lite lättare att välja denna gång för det var fler som var med sist. Jag valde dock hennes för att hon har en fin design och uppdaterar mycket med bilder osv, i like it! Och hennes blogg är redan länkad i inlägget under, men här kommer den igen: http://saraelinmarie.blogg.se/

Ny design!

Hej på er!

Nu är det så att jag fått en ny design som ni ser gjord av en som också heter Sara och jag är jätte nöjd så ett stort tack till henne! Hennes blogg är: http://saraelinmarie.blogg.se/ så kika gärna in.

Jag vaknade runt 12 tiden idag så ja tog mej en låååång sovmorgon och gud så skönt det var! Har bara ätit lunch och suttit här hittills. Har inga planer alls för dagen utan jag tar de som det kommer, skönast så. :) Nu ska jag bara plocka undan lite på rummet och gå ner med min tvätt som ligger och stökar på golvet för det ser förjävligt ut som alltid, hehe. Sen ska jag välja ut en vinnare av dagens blogg, så håll utskik. ♥

tårarna bara kommer...

Jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går Ante, det är sjukt. Att jag kunde sakna någon så mycket som jag gör visste jag inte förns jag förlora det, du lämnade oss alla kvar, varför varför varför?. Den frågan kommer jag alltid ställa, jag kommer aldrig kunna förstå eller få veta på "riktigt". Jag kan inte äns se på film som det finns begravningar i längre, jag bryter bara ihop, allting kommer tillbaka mer och mer efter en sån lång tid, jag minns det som om allt va igår. Här kommer 2 videor på honom, en som hans kompis har gjort och den andra är egentligen från hans egna mamma. Vila i frid ♥




musik är livet!

Då är jag hemma från kursen och har precis ätit sen middag, gud vad skönt att ha det överstökat. Just nu sitter jag här och lyssnar på musik bara. Ska åka ut med älsklingen om en stund, blir säkert att vi åker till bryggan och sätter oss eller något skulle jag tro. ;)

Leia & William på bild, gud vad jag längtar till september då jag får ett till syskon!


fix!

Hej på er!

Jag lyckades att hålla mej vaken redan vid tio tiden efter att jag hade ringt och avboka min tid, bra va? :D Klev upp och gick ner för att äta frukost, riktigt skönt att vara öppe i tid faktist, hehe. Ska nog kliva upp vid samma tid imorgon också för att börja vända på dygnen, det kanske är lika bra. Jag har bara tagit det lugnt hittills typ. Ska strax leta fram nå kläder att ha på mej och börja fixa mej, slänger in en dagens outfit senare.


Puss!

dagens blogg!

Fick en fråga om jag kunde ha dagens blogg igen, så vi kör igen då snyggingar!


Puss & Godnatt!

Nu ska jag lägga mej och försöka sova. Jag är så himla trött! Och jag ska upp strax innan tio tiden för att ringa och avboka min tandläkartid som jag egentligen hade imorgon i Gävle klockan 2. Jag kan ju inte åka dit eftersom att jag ska ju på kursen klockan 4 och det är viktigare tycker jag faktist. :D Jag ska försöka att inte somna om efter jag ringt eftersom att det är lika bra att börja vända på dygnen när det snart är skola, fyfasen vad tråkigt det kommer bli! Aja, men vi får höras mera imorgon när jag vaknat och så. :)

svar på frågestunden!

Malin: Brukar du läsa Kissies blogg?

Svar: Ja, för det mesta brukar jag göra det.

Dennis: Vem är din bästa kompis?

Svar: Jag har 2 stycken. Det är Jenny och Nathalie. :)

Wickan: Vad är ditt favoritplagg? Vem gillar du mest av allt i hela världen? Vem förlora du oskulden med? Vem är din bästa kompis? Hur många par skor äger du? Vad tycker du om Ljusne?

Svar: Mitt favoritplagg är lack leggings, linne & jeansjacka. Jag gillar Robin mest av allt. Jag förlorade oskulden med honom. Jag har 2 st bästavänner, det är Jenny och Nathalie. Jag har 4 par skor nu som jag använder. Jag älskar Ljusne på sommarn för att kunna bada på ljusne badet, annars verkar det vara lika dött som här i stan.

Anonym: Hur länge har du och Robin varit tillsammans?

Svar: 2 år och 2 veckor på lördag.

Sanne: När fyller du år? Och vad tycker du om min blogg?

Svar: Jag fyller år den 31 juli och jag brukar inte läsa din blogg så jag vet inte.

Julia: Hur länge brukar du sova om du har sovmorgon? Hur tycker du att det funkar med bloggtrafik? Hur många läsare har du i genomsnitt? Spelar du någon instrument?

Svar: Det är helt olika beroende på när jag börjar i skolan om du menar så? Annars när jag är ledig brukar jag sova till typ 12 1. Det funkar bra med bloggtrafik tycker jag, men det är inte så att jag loggar in varje dag och försöker få mer läsare. Jag har oftast lite över 100 läsare per dag bara. Och jag spelar inget instrument.

Mikaela: Hur många läsare har du? Vad tycker du om att läsa andras bloggar? Vilka bloggar läser du?

Svar: Jag har lite mer än 100 läsare per dag bara. Jag tycker jätte mycket om det.
Oj, jag läser massa. Men storbloggarna (du vet nog vilka dem är) och sen http://elll.devote.se/, http://isabellestromberg.blogg.se/, http://saraelinmarie.blogg.se/, http://evelinamathildalundberg.blogg.se/, http://evelinaeforsberg.blogg.se/ osv.

Anonym: Vad tycker du om alla storbloggare?

Svar: Jag tycker inte det är något fel med dem, jag tycker bara det är roligt att läsa deras bloggar, vissa är bättre än andra om man säger så.

Ebba: Kan du inte ha en dagens blogg igen?

Svar: Jo visst kan jag ha det! Kör en sån imorgon då. :)

Madde: Hur länge har du bloggat och varför började du blogga?

Svar: Jag vet inte riktigt hur länge jag har bloggat, fått den frågan förr. Men jag bloggar för att jag tycker det är roligt.

Cornelia: Blir du lätt svartsjuk?

Svar: Nej, det blir jag oftast inte. Beror helt på vad det är.


Tillbaka!

Då var jag tillbaka här på bloggen. Var ut ett tag med älsklingen, vi åkte moppe till bryggan och satt där bara, alltid lika mysigt, speciellt såhära på kvällen tycker jag eller så ska det vara strålande fint väder, vilket som. :) Har precis ätit kvällsfika, det blev 2 mackor och oboy. Imorgon ska jag på handledarkurs med pappa på driver i 3 timmar från klockan 4-7 WIHO. Eller inte! Men det är absolut värt de sen när man får övningsköra! :)


slapp dag!

Hej på er!

Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen faktist. Jag har sovit länge, suttit här bara, badat och nyss ätit god mat med familjen. Så inget speciellt sådära, men det har varit skönt. Jag tänkte åka till Hudik för ett bra tagsen med Malin och umgås med Nathalie men jag fick sån himla huvudvärk så jag orkade inte. Vilket var väldigt synd... Men det blir fler gånger! Jag hoppas att dem kommer hit på lördag när det är cruising. :)

Det är klyftpotatis med grönsöker, kött och kall bea. Svin gott!!!

Trevlig kväll!

Hej på er alla!

Har haft det trevligt ikväll, var som sagt först i Ljusne med folk. Vi åkte först lite bil sen badade dem medans jag och Jenny kollat på lite, sen satt vi i bilen och lyssnade på musik. Sen skjussade dem mej till e-center där jag väntade på Robin för han skulle tanka moppen. Sen åkte vi och satte oss på bryggan vid ån och prata bara. Det var mysigt såhära på kvällsidan sen skjussade han hem mej. :) Nu har jag precis ätit kvällsfika, tänkte bara kika runt lite till innan jag ska sova, för jag behöver verkligen sömn.

Glöm inte bort frågestunden, den avslutas ikväll!

frågestund!


Då kör vi igång en frågestund igen, den avslutas imorgon kväll, så fråga på!


mätt och belåten!

Då var man hemma igen och har precis ätit middag. Var in till stan med pappa, Carro och William. Vi var först in på banken och beställde nytt visa kort och hemtade även ut mitt leg, skönt. Sen var vi in och handla en snabbis bara. Nu ska jag plocka undan lite på rummet för det ser förjävligt ut, sen ska jag bara ta det lugnt tänkte jag. Om ett tag åker jag bil med Jenny till ljusne och träffar lite folk eller vad vi skulle göra. :) 

PUSS!

Nyvaken...

Godmorgon! Idag sov jag läääänge igen, gud vad skönt det är! Jag har så himla svårt att sova på nätterna därför är jag lika trött när jag vaknar, så himla jobbigt men så äre. Men över till annat, filmen jag såg på igår var väll helt okej att se på iaf. Men lite konstig va den, varför vet jag inte, men den var lite för mycket av vissa saker. Aja, nu är det dags för lunch för min del, sen får jag se vad dagen har att bjuda på. :)

Vad ska alla göra idag?

Film, sen sova!

Nu ska jag kolla på film, det blir Linas kvällsbok. Jag är nog den enda tjejen i hela världen som inte sätt den än eller har jag fel? Jag vet att många har kollat på den förr, så det är väl dags för mej att också se den nudå. Vissa säger att den är bra och andra inte? Låt oss se vad jag tycker. Efteråt ska jag sova om jag inte råckar somna till filmen då, haha. Men det ska jag försöka att inte göra men jag säger endå puss och godnatt nu ist. ;)


vinnaren i dagens blogg!



Vinnaren av dagens blogg blev den hära söta tjejen med namnet Evelina Lundberg. Hennes design är enkel och fin och hon upptaderar bra så man verkligen vill läsa vad hon skriver och massa bilder, så det ska vara! Här kan ni klicka och kika in hennes blogg: http://evelinamathildalundberg.blogg.se/

Det var inte lätt att välja, det fanns många bra faktist, det var roligt att så många vela vara med och delta, det var 21 stycken, mer än förr. Så jag kommer absolut ha det någon annan dag också så då kanske det är just din tur, så ge inte upp.

film tips?

Idag blev en lugn dag, jag har bara suttit här och dega typ. Nu sitter jag i sängen och käkar hallon med grädde, så himla gott! Funderar på att kolla på någon film nu, men jag vet inte vilken ännu. Jag är super trött och har huvudvärk så jag ska försöka att inte sitta öppe hela natten vilket brukar vara svårt ibland, haha. Men vinnaren från dagens blogg lägger jag upp vid tolv tiden ungefär så håll utskik. Och ni kan fortfarande anmäla er. ;)

PUSS!


118 100


 Jag smsade 118 100 eftersom nästan alla andra har gjort det.

118 100 tror att Sara Andersson är en söt och trevlig tjej med glimten i ögat. Hon har storslagna planer för framtiden, att glasa in Sverige är tanken.

Jag vet dock inte om det dära stämmer riktigt, haha. Men vi kör på det då!
Har ni också provat och fått nå roliga eller dumma svar av dem? Så berätta. :D


åh, gott det var!

Godmorgon! Idag tog jag mej en låååång sovmorgon för det behövde jag. Har precis käka pannkaka med grädde och sylt och gissa om det var gott? JA! Inte ätit det på hur länge som helst, *hihi*. :D Det är tråkigt väder ute eftersom det har regnat inatt vilket suger, för då vill man helst bara sitta inne och mysa. Jag har inga planer för dagen ännu men jag tar det som de kommer så får helt enkelt se vad det blir. :)

Kom ihåg dagens blogg, den avslutas ikväll!

PUSS!

Dagens blogg

Bilden är gjord av min söta vän! http://yourwish.blogg.se/ hon har även dagens blogg nu!


Hemma...

Då var jag hemma igen. Det var jätte trevligt på bion ska ni veta. Och filmen var mycket bättre än jag trodde. Sjukt rolig och också väldigt spännande. Jag tycker verkligen ni borde gå på den om ni inte redan sätt den. Nu har jag lite smått ont i magen eftersom jag åt så mycket pocorn och mentos, *hihi*. Så jag struntar i kvällsfikan ikväll tror jag väll. Och min nya design kommer så fort Sara har tid att fixa, hon har ju ett barn och passa osv. :)

Vad har ni andra gjort ikväll?

Jag just nu, osminkad och super trött, även kvällens mys outfit på bild!

Inväntar middagen!

Hallå Hallå!

Just nu sitter jag här med Mina. Vi är super trötta, det blev lite sent inatt och vi blev väckt halv tio av att hennes mamma ringde och sen var det ingenmening att sova om ju. Men ganska skönt att vara öppe i tid för en gångs skull. Vi har fått massa gjort här hemma faktist. Vi har plockat ur och i diskmaskin sen har vi vikt alla rena kläder i tvättstugan och det var ett berg och då skojjar jag inte. Sen har vi även plockat undan på mitt rum och bäddat rent i sängen. Så nu blir nog pappa och Carro super glad skulle jag tro. Ikväll tänker vi gå på bio faktist, inte varit på de på jag vet inte hur länge så det blir nog kul. Bröderna Karlsson heter filmen, jag hoppas den är ok att se på iaf, den verkar ju lite smått spännande. Här kan ni se trailern på filmen. :)

Någon som sätt den och tyckte den var bra?


Hemma!

Hallå Hallå!

Kom precis hem från faster och kusin. Haft det jätte trevligt, grillat osv. :) Mina ringde även tidigare idag och frågade om hon fick sova över hos mej och självklart fick hon det. Så hon och hennes pappa plockade upp mej hemma hos dem och vi sitter nu här hemma hos mej bara. Vi ska kika på film nu tänkte vi. Det blir i taket lyser stjärnorna för att hon har aldrig sätt den och jag tror hon kommer gilla den. Hon hade även köpt med sig godis till oss, så himla söt hon är, eller hur?! *hihi*

ska duscha!

Godmorgon! Vaknade för ett tagsen och nu ska jag duscha så jag piggnar till lite, jag är super trött. Sen ska jag stoppa i mej något att käka. Om typ en timme kommer faster hit och hemtar mej. Jag tänkte följa med henne och handla som sällskap bara. Även fast det bara är matvaror som ska handlas men endå. Sen följer jag nog med hem till dem och grillar, mysigt va? Fast det åt jag igår med men det får jag aldrig nog av, hihi. :) Sen får jag se vad som händer senare idag? Jag bloggar senare när jag är hemma igen.

PUSS!

Puss & Godnatt!

Just nu sitter jag här och lyssnar på lite tyst musik bara eftersom att William ligger och sover i rummet brevid. Har precis fått i mej lite kvällsfika, det var gott. Ska nog strax försöka lägga mej och försöka sova, så jag inte sover bort morgondagen. Jag har inga alls planer för dagen, utan jag tar det som de kommer, kan vara skönt det med.

Kvällens mys outfit!


svar på frågestunden!

Frida: När ska du skaffa barn? När ska du flytta hemifrån? när ska du börja umgås med mig igen som förr, och inte bara säga att vi ska bättra oss?

Svar: Jag vet inte alls när jag ska skaffa barn, ska först ha en ett jobb så jag kan försörja mitt barn.
Jag ska flytta hemifrån när jag har råd till att göra det, så vet inte när det blir.
Jag vet inte, vi får helt enkelt försöka vara när båda har tid, alltid så är det någon av oss inte kan.

Ida: Hur länge har du bloggat och varför börja du? När blev du av med oskulden? Hur många syskon har du? Och vad använder du för smink? Kram:)

Svar: Jag har ingen koll på hur länge jag har bloggat faktist tyvärr inte sådära super länge ändå.
Jag började för att jag tycker det är roligt att skriva och även få ideer av andra och få massa kommentarer.
Jag minns inte riktigt faktist, men var i mitt förhållande med Robin iaf.
Jag har 2 syskon och sen även en halvbror på mammas sida, men vi träffas typ aldrig.
Jag använder en foundation som heter Ideal Finish och mascara med IsaDora. Kram påre!

Mikaela: Vilken är din favoritklädsbutik? :)

Svar: Jag tycker mest om Gina tricot och H&M men även internetsidor som nelly.com och bubbleroom.se :)

Cajsa: Hur länge har du och Robin varit tillsammans? Och vill du flytta ifrån Shamn någongång?

Svar: Vi har varit tillsammans 2 år och 1 vecka idag.
Det vill jag säkert göra, men inte just nu.

Dennis: Vill du gifta dig och med vem? Hur många barn vill du ha?

Svar: Nej, det vet jag inte men isf med Robin.
Jag vill ha 1 eller 2 barn.

Cornelia: Hur många gånger har du haft sex?

Svar: Massor av gånger.


bättre sent än aldrig?

Är det inte så man brukar säga? Jag har varit hemma länge nu ja men endå. Men innan det var jag hem till faster och kusin och hälsade på en sväng. Mia låg bakfull, Kevin satt och nörda tv spel som vanligt medans hunden sprang runt och dampa som alltid kul liv va? Haha, blev inte där nå länge. När jag kom hem så åt jag iaf grillat med potatisgratäng med familjen, sjukt gott. Sen har jag bara tagit det lugnt framför datorn vilket jag kommer göra hela kvällen. Mumsat i mej chips med dipp har jag också vilket jag ångrar, haha. Men det är ju helg så man lär ju få unna sig lite med gosaker eller vad säger ni? *hihi*.

PUSS!

ska iväg snart!

Då har jag solat klart, blev en stund iaf. Nu har jag precis duschat av mej och ska klä på mej. Orkar verkligen inte platta håret och sminka mej i denna värme, men vem orkar det? Haha skitsamma. :) Elin har inte kommit ännu, jag ringde och sa åt henne att vänta i stan eftersom pappa ska skjussa ner mej snart. Så vi hörs senare när jag är hemma.

Glöm inte bort frågestunden, jag avslutar den ikväll!

PUSS!

ÄNTLIGEN!

Godmorgon! Äntligen är det sorligt väder ute. Och det tänker jag verkligen ta vara på idag. Vaknade runt 12 tiden och jag har precis ätit lunch.  Det blåser lite men det är bara skönt. Nu tänkte jag gå ut och lägga mej och steka i solen! Fy så härligt. :) Min saknade vän Elin kommer också hit om ett tag. Får se om hon också solar eller vad vi hittar på för något, vi hörs efter solningen först och främst iaf. :)

2 timmar senare...

Jag har tyvärr inte somnat än vilket är synd för jag är ju verkligen trött, haha. Men jag fick bara för mej att gå igenom alla mina bilder på bdb för jag hade så jävla tråkigt och där fastna jag. Så jävla kul och se vad man skrivit, laggt in för bilder osv. Det är ju år tillbaka, ojoj.. Jag tänkte bjuda på några pinsamma bilder mer orkar jag inte lägga in. Se, njut eller spy vilket som. Men nu säger jag godnatt igen fast på RIKTIGT DENNA GÅNG!









Natti!

Nu går jag och lägger mej så jag inte sover bort hela morgondagen det vore ju synd. För det gör jag bara för ofta. *suck*. Kul och sova ensam, nääää det är det aldrig! Men aja, godnatt och sovgott allihopa så hörs vi vidare när jag vaknat och sånt.

Maddi jane!

Har precis ätit kvällsfika, blev 2 tekakor och ett glas saft, sjukt gott. Nu höll jag på kika runt lite på olika bloggar osv och hittar då någon som lagt ut denna video på den hära 11 åriga flickan med namnet Maddi Jane. Och jag var bara tvungen att lyssna på henne och jag förstår inte hur man kan sjunga så bra i den åldern, redan känd i sitt hemland Usa liksom. Kommer nog gå bra för henne i framtiden. Eller vad tror ni?


Jump in!



Dom här har blivit väldigt populära märker jag och kommer ifrån onepiece. Jag tycker dem verkar sjukt mysiga men inget jag skulle gå i på stan precis? Isf bara hemma liksom, men skulle aldrig betala 1,090 kr för en sådan, då köper jag hellre en vanlig mysdress..!

Vad tycker ni om dom? HISS / DISS

Hallon med Grädde!

Mina åkte hem för ett bra tagsen. Innan det så tog vi oss ett bad tillsammans för hon velade tydligen också. Hon lånade en bh som är förliten för mej och ett par trosor, haha. Vi hade lite spa och hade även gurka på ögona. :) Sen kom pappa, Carro, Therese och Wiliam hem med donken så det blev att käka, gott. Sen till efterätt åt jag hallon som pappa hade plockat hos farmor och farfar och sen grädde till för jag tycker inte om glass så mycket. Det var verkligen sjukt gott! Jag brukar bara äta jordgubbar annars.. Och justja, jag gjorde nyss ett körkortstest på datorn för kul, jag har inte alls läst i boken. Så jag fick bara 32/70 rätt och 52 var godkänt, buhu. Men det var ju första gången så det kommer bli mycket bättre, ska börja läsa i boken såklart också sen när jag finner ork till det. :)

Imorgonkväll avslutar jag frågestunden,
så kom igen och ställ massa frågor till mig nudå!

Mina är här...

Hallå Hallå!

Just nu sitter jag här med Mina. Hon ringde och väckte mej vid 11 tiden och frågade om hon fick komma. Och självklart fick hon det. Nu håller hon på kammar, plattar mitt hår osv för kul bara. Vi har suttit ute i solen och ätit mat och även hoppat lite studsmatta. Sen har jag även hittat min gamla gymnastikdräkt som jag hade när jag gick på truppgympa för längesedan som hon provade och kunde ha. Så då fick hon den eftersom hon nyligen börjat på det. Om ett tag ska jag ta mej ett bad och sedan återstår det att se vad som händer? Det är sol ute iaf och det gillar jag! Hoppas på fint imorgon också så jag kan sola!


MUMS! Melon,bulla och kakor!


Hemma igen!

Då var jag hemma igen. Hittade tillslut 4 silvriga armband för 49 kr som jag köpte. Nu har jag precis knäppt kort på lite som jag fick när jag fyllde år och sitter nu och väntar på mat. Jag är jätte hungrig. Ska även få en ny design gjord av en kompis som också heter Sara. Får se när den kommer in, ni får hålla utskik! :) Och som ni ser så ser linnena skit lång ut, visst är dem det också men när man har på sig kan man dra upp lite så blir det snyggare. Sen fick jag pengar av farmor och farfar plus allting till driver som gick på några tusen av pappa och Carro. Jag måste verkligen ta tag med att plugga, det kommer det också. :)

Tog bara snabba kort nu, det får duga, inte världens bästa bilder men endå!


iväg snart då!

Godmorgon! Tog mej en sovmorgon idag som dem andra dagarna vill säga? Haha. Så jävla skönt. :) Och ja, jag är fortfarande trött som vanligt men inte konstigt med tanke på hur sent jag somna igår. Jag har iaf ätit lunch för en stundsen. Nu ska jag bara klä på mej och åka in till stan med pappa. Jag ska först springa in på driver och få mitt lösenord och så. Sen åka vidare ut på Kicks. Jag tänkte köpa armband, för jag har inga alls så. :) Sen får jag se vad resten av dagen/kvällen har att bjuda på. Det är tråkigt väder idag, alltså regn och skit. Sånna här dagar skulle det passa perfekt med en bio kväll eller något, men då går det inga bra ist. Så det sket sig, alltid så typiskt. Vart tog sommarn vägen?

PUSS!

hemma!

Då var man hemma efter en mysig kväll ute i det fria med älsklingen! Just nu sitter jag här och kikar runt lite och tuggar på mina stora jumbo tuggummin, så jävla goda! Efter att vi käkat pizzat så tog vi moppen ner till lillhan och satt där och snacka bara. Öppnade även min present. Fick ett presentkort på kicks för 200kr av honom. Tack hjärtat! ♥

PUSS


hungrig i magen!

Hallå Hallå!

Idag har jag inte gjort något speciellt mer än att suttit här framför datorn och lyssnat på musik. Jag är super trött det blev sent inatt, jag kunde verkligen inte sova och så kan det vara ibland. Nu är jag riktigt hungrig också och det känns ju kanon det. För om ett tag ska jag vara med Robin och vi ska ut och käka pizza, gud vad gott! Sen får jag se vad kvällen har att bjuda på. Jag visar även vad jag fått i present senare om jag orkar..!

PUSS!

Filmen jag såg igår!

Här är en trailer på filmen jag såg igår som heta  Sebbe. Ni kan ju se lite här vad det handlar om så slipper jag skriva. Brukar ändå bli att jag skriver för mycket annars, Hihi. Jag tyckte filmen var helt okej att se på iaf, lite smått spännande faktist. 

Vad tycker ni?


Bedtime!

Nu har jag sätt klart på en film som heta Sebbe. Det handlade om en 15 årig kille osv, jag berättar mer imorgon. Jag har sån jävla huvudvärk, ursäkta om jag låter sur men nu måste jag lägga mej och försöka sova för jag behöver verkligen sömn.

Puss & Godnatt!


frågestund

jag tänkte ha en frågestund och jag hoppas verkligen på massa frågor denna gång, det finns inga dumma frågor bara dumma svar så kom igen nudå alla söta där ute! Svaren kommer ut om det blir mer än 10 stycken finner ingen mening annars..!

Frågestunden håller på tills jag avslutar den ;)

seg i kroppen...

Idag har varit en lugn dag vilket ha varit skönt faktist men endå lite tråkigt. Jag har för det mesta dels suttit här men jag har även fått lite saker gjort så det känns bra. Jag har dels tagit upp alla mina rentvättade kläder och hängt in i garderoben, sen plocka ur diskmaskin och sedan bäddad rent sängen. Och nu har jag precis ätit. :) Jag är super trött och har huvudvärk så jag blir nog bara hemma ikväll. Men jag längtar efter min present från Robin. Men jag får helt enkelt ta det någon annan dag då, imorgon kanske? :)

Jag ska även fotografera det jag fick när jag fyllde år, men jag har inte orkat det än. Har heller ingen kamera att knäppa med så ni kommer få nöjja er med dåliga mobilbilder tyvärr, men jag gör det imorgon eller nått. Men nu ska jag försöka leta någon bra film att kolla på och sedan ställa datorn vid sängen, så jag kan ligga och kolla, fan vad sköönt!

Puss!

baddags nu!

Godmorgon! Jag vaknade för ett tagsen och jag är fortfarande trött. Jag känner mej så himla sliten och äcklig nu så jag tänker ta mej ett lååååångt och skönt bad. Sen tänker jag gå ner och äta för min mage skriker efter mat. Sen får jag se vad dagen har att bjuda på. Jag tror att jag ska vara med Robin senare, ska få min present. ♥

vi hörs. PUSS!

Om helgen!

Förlåt mig! Jag gjorde det igen, jag har totalt lämnat bloggen åt sidan den här helgen. Men jag ska berätta lite just varför.. Först i fredags så vaknade jag upp hemma hos Robin. Vi kollade bara på tv och tog det lugnt tills pappa sedan kom och hemtade mej. Sen var jag bara hemma och tog det lugnt har jag för mej.

I lördags var det som sagt min födelsedag så jag har haft fullt upp. Sov först länge och sen tog jag mej ett långt och skönt bad och sedan lyssnde jag på musik och packade saker som jag skulle ha med mej. Sen kom faster och kusin då blev det fika smörgåstårta osv... Sen kom Carros mamma Kerstin, Rasmus och självklart William eftersom han sov hos dem kvällen innan så då satt jag nere med dem och sånt. Ni kanske också vill veta vad jag har fått osv, det kan jag ta i ett eget inlägg sen med bilder. Sen åkte jag iaf vidare hem till Robin. Vi började fixa mitt hår, naglar osv. Sen kom Malin och Nathalie och överaska mej och ni anar inte hur glad jag blev! Dem hade sagt hela veckan att Nathalie tyvärr inte kunde komma och att Malin skulle åka buss. Och även att Robin visste om det, åh! :)

När vi var klar så tog vi bilen till ok för att köpa en dricka. Sen bestämde vi oss för att åka till bergviksmarknaden eftersom att ingen hade kommit ännu eller hade skjuss nu för dem va redan där. Men när vi väl kommer fram så kostade det pengar för att gå in så det orkade vi inte slösa på så vi drog på donken ist. Där blev det hamburgare och vi stod och pratade med lite folk. Sedan åkte vi till vågbro och inväntade folk och lyssnade på musik. Men dem flesta hade ingen skjuss osv. Så Malin och Nathalie drog iaf iväg till Bollnäs cruisingen medans jag och Robin gick hem till honom. Senare kom Jenny och Pontus dit så vi tog bilen till stan och gick omkring och åkte även lite. Hade en kanon kväll endå även om det inte blev som planerat och tur var väll det. Sen sov jag hos Robin, mys! :) Blev tyvärr inga bilder knäppta med tanke på att vi mest tillbringa tiden i en bil med musik oså.

I söndags vaknade jag upp hemma hos Robin hur jävla trött som helst och hade världens huvudvärk. Men det var inte så konstigt, så jag får ju skylla mej sjääälv. ;) Men det var det värt! Sen efter en stund skulle han åka hem till hans bror och hans tjej i Söderala för att fixa lite med deras systemkamera. Och pappa och Carro var fortfarande kvar på bergviksmarknaden så jag låg och kollade på tv hemma hos honom själv när han åkte tills pappa och Carro kunde hemta mej. Det var bara skönt. :) Sedan har jag bara tillbringa resten av kvällen hemma. Var ner till pizzan en sväng och köpte chips, sen drack jag massa vatten till. Var så himla sugen! Sen har jag vilat lite och så också.

Bjuder på lite godsaker som jag åt i lördags! :)

RSS 2.0