ensam hemma!

Hallå Hallå!

Förlåt för dålig uppdatering. Men igår var som jag sagt hos Robin. Vi fikade tårta och så först sen var vi ut en sväng med Danne i vågbro bara. Sen när vi kom in låg vi och kollade på film, brölloppsfotagrafen heta den och var riktigt bra. Förutom att det visades en begravning i filmen och jag tål inte sånt längre, tänker bara på ante ni vet, *buhuhu* Men vi har haft en mysig kväll och jag sov även där som ni kanske förstod. Och förresten nu kan jag även berätta vad jag köpte åt honom en svart vit randig långarmad med uppkavlade armar i typ en knapp, jag kan inte förklara? Kan ta någon bild sen!


Minns inte vad klockan var när vi vaknade idag, har sovit så skönt inatt så vela helst inte vakna, haha. Kändes som en lååång natt för en gångs skull, verkligen skönt. Har bara tagit det lugnt framför tvn tills pappa kom och hemtade mej. Just nu är jag ensam hemma och det är båda skönt och tråkigt på samma gång. Pappa och Carro är ute och käkar på Kina och Therese drog till någon kompis i stan och lilla William sover hos Carros mamma inatt, hon vela ha honom så då får hon gärna ha det. Så får dem lite lugn och ro också. Men jag saknar honom redan. *hih*. Och justja, jag kanske ska berätta om paljett legginsarna jag beställde. Det var som sagt i small så dem var ganska lång i bena, hade kunnat haft mindre. Men jag orkar inte skicka tillbaka när det endå inte fanns så dem får duga. :)

Imorgon är det min efterlängtade födelsedag, jag blir 18 hela år. Och det är 2 år mellan mej och Robin. Det ska först firas hemma med smörgåstårta och sånt med faster och kusin. Carros mamma kommer förmodligen också och kanske farmor och farfar om dem orkar. Men jag har redan fått 300 kr av dem för någon dag sen och det tackar jag för. Men hoppas dem kommer och fikar iaf. Sedan ska jag försöka komma iväg vid fyra tiden till Robin. Vi ska fixa mitt hår och även sätta fast lösnaglar på mej och sedan ska vi ut och käka. Det får bli pizza för våran del, det ligger så pass nära för sedan ska vi ut runt sju tiden och umgås med massa folk. Jag hoppas på en kanon kväll verkligen!





Tack pappa♥

Kom nästan precis upp ur badet. Och jag är seg, för jag hoppade inte i när jag sa det till er, hehe. Men skönt var det! Har nyss pratat med kvinnan från driver i telefon som jag kollade synen med. Hon berättade att pappa skrivit in mej där och att jag kunde komma någon dag för att hemta lösenord och sånt. Kan både sitta där och även hemma när jag ska till och plugga. Otroligt lämpligt, så då sa jag det till pappa. För jag visste ju att jag skulle få det när jag fyllde år. Så då fick jag även min pärm av honom redan nu med alla böcker och sånt jag behöver. Så nu kan jag börja plugga lite när jag får tråkiga dagar. :)

ska bada nu!

Godmorgon! Eller goddag kanske man ska säga nu? Jag vaknade först vid klockan tio och låg då fortfarande kvar i sängen och sedan somnade jag självklart om och vaknade runt halv 12 eller vad kan klockan kan ha varit? Jag minns inte, haha. Idag ska jag hemta ut min paket från www.bubbleroom.se alltså mina pajlett leggings. Ska bli roligt och se om jag kan ha dem eller inte. Men det hoppas jag. Det fanns bara small när jag skulle beställa och jag brukar ha xsmall tror jag? Men aja dem ska nog passa. Senare ska jag hem till älskling för han fyller ju år idag. Så ett jätte stort grattis på honom. ♥


Hemma igen.

Då var man hemma igen. Först blev det ju driver, såg bättre än igår men tydligen inte tillräckligt för att få godkänt. Dem bad oss gå till optikern och kolla där. Så vi gjorde det och det var inga fel, jag kunde se tillräckligt bra och va till och med bättre än för ett årsen jag var där. Så jag förstår inte vad dem på driver ser med sin sak egentligen? För där jag var kollar dem ju riktigt så. ? Aja. Blir att beställa ett nytt papper som dem får skriva på så det känns bra. Nu har jag det gjort iaf, bara kursen som är kvar 12 augusti nudå.

Hittade även ett par vita fejk converse för 199kr på skokanonen som jag köpte. Och sen 8 st tjocka batterin på dollar. Kostade liksom 200 kr på e-center för sånna batterin, så pappa fynda bra han! Nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt, har även provat cd-spelaren och den funkar kanon. Väntar på att maten ska bli klar och att Carro ska komma hem är så himla hungrig, sen får jag se vad resten av kvällen bjuder på. :)

Skit dålig bild jag vet,visar en bättre sen jag lovar!

Dagen hitills...

Hallå Hallå!

Jag vaknade runt 12 tror jag att klockan var, satte mej vid datorn en stund. Var fortfarande trött, det är som vanligt när det gäller mej,haha. Sen var jag ner och lagade mat och åt bara. Nu har jag precis klätt på mej och kollat vad det ska vara för batterin till min cd-spelare för det måste jag köpa idag. Så vi kan ha den ute på lördag. :) Sen funderar jag även på att köpa vita fejk converse så ska kika på det iaf. Får se om det finns min storlek. Men först av allt ska jag på driver för att göra syntest, nu har jag iaf ätit idag innan så hoppas på det går bättre då, annars får jag väll skaffa mej ett par linser bara när jag ska börja köra bil.

Men nu ska vi snart åka iväg. Ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare.
Puss!

chillar till musik!

Nu är jag tillbaka. Var ju som sagt först på driver idag och kollade synen och som jag sa så trodde jag att jag skulle se lite sämre en godkänt vilket jag gjorde, för aldrig varit så trött som idag, haha. Synd var det. Så jag bestämde att åka ner dit imorgon och göra om det så jag hoppas att jag ser bättre då, det gör jag nog. :) Sen var jag på stan med pappa en sväng, vi kollade runt och sånt. Hittade en present åt älskling iaf, han fyller ju år på torsdag. Kan tyvärr inte skriva vad för någonting eftersom att han läser min blogg, men jag kan visa er sen nån gång. Sedan åkte jag hem och käka bara, satt ett tag vid datorn och satt även fast lösnaglar. För jag ska ha det på lördag och skulle prova hur det såg ut så blev att jag hade dem på mej idag också. Så jag hade lite svårt med att skriva ett inlägg innan jag blev hemtad av Robin som jag tänkte göra, så himla ovant och obehagligt men ska man vara fin får man lida pinn? Eller vad säger ni? :) Haha. Vi åkte hem till honom och färgade mitt hår, blev jätte bra. Sen har vi bara slaaapppa och kolla på tv.

Nu är jag hemma och gör inte så mycket, sitter och lyssnar på musik som vanligt. Och jag längtar nå hemskt tills på lördag då jag fyller, kommer bli en toppen kväll med massa folk! Och bilder kommer självklart tas. Även 2 hela år med min älskade pojk då, gud vad tiden går fort, lika kär nu som då, så ett grattis på oss , tack? ;)

Vad ska ni andra göra i helgen?

Skit dåligt mob bild men tänkte bara visa hur naglarna blev,
dock sitter någon lite sne, men skulle bara prova så.


trött trött trött

Godmorgon :) Nu har jag precis vaknat och jag kan inte beskriva min trötthet. Jag har inte alls kunnat sovit inatt av någon konstig anledning, så himla jobbigt... Ska snart äta mat och sedan åka ner på stan med pappa. Först ska vi på driver nu klockan ett och göra syntest, jag hoppas det går bra fast med min trötthet, haha. Sen ska jag leta någon present åt älskling som fyller år på torsdag. Senare ska han färga håret på mej, jihooo.

Puss!


Hemma!

Hallå Hallå!

Idag har jag inte bloggat alls dels för att jag haft annat för mej tills nu. Jag vaknade runt halv 12, då klev jag upp och tog mej ett låååångt och varmt bad gud så skönt det var. Sen var jag ner och käka mat och åkte sedan iväg till stan med pappa, Carro och William. Vi gick först in på driver för vi tänkte göra syntest men då var det ingen där, dem hade förmodligen lektioner eller något, vi var lite sent ute just vid den tiden kanske. Så vi åkte ner till stan och letade en present åt min kusin som fyllde 17 år idag. Hittade tillslut en snygg t-hirt från Hollywood som vi köpte. Sedan skjussade pappa dit mej och dem åkte vidare hem. Där var farmor och farfar ockå. Så satte mej och fikade med dem osv. Trevligt var det.! :) Sen kollade jag lite på tv och gosa med hundvalpen. Kevin gilla t-hirten jätte mycket och passade perfekt i den, så det var ett väldigt bra köp det.

Kom nyss hem och har precis käka lite kebabrulle, orkade dock bara några tuggor eftersom jag ätit mej mätt på smörgåstårta. Nu väntar jag på att pappa ska beställa leggingsarna jag visade er igår åt mej. :) Ser ut att bara bli hemma ikväll, men vi får väll se hur det blir. Hör någon av sig tackar jag förmodligen inte nej till att göra något.

Grattis på 17års-dagen kusin vitamin! Dock inte tröjjan vi köpte på bild, tog denna bild från hans mammas fb! Blev aldrig att jag tog någon bild på t-hirten vi köpte tyvärr.

HISS/DISS?

Efter ett bra tags letande hittade jag till slut ett par liknande leggings vad jag sökte som jag tänkte beställa imorn. Tänker ha på mej dem på lördag när jag fyller år eftersom det blir fest och man vill vara lite extra snygg då kanske. Dem kommer från www.bubbleroom.se och kostar nu på rean 199 kr istället för 350 kr tror jag att det var?


Har även bestämt mej för denna svart/vita tröja som jag hade beslut ångest för!


Förlåt mig!

Jag lovade ju er att lägga ut frågorna som ni ställde på frågestunden, men jag tycker inte alls att det är någon ide med tanke på att det inte var så många frågor, så ni får visa att ni är mer intresserad nästa gång så kan jag lägga upp, det finns inga dumma frågor...!



ensam hemma...

Just nu sitter jag och lyssnar på musik bara. Jag har varit med Mina ett bra tag här hemma hos mej. Ni vet hon jag var med förr en gång som är 9 år? Sjukt söt tjej som jag känt riktigt länge, hon åkte precis hem. Vi har lyssnat på musik, fikat och sen har jag fixa hennes hår och sminkat henne och hon har även fixat mitt hår, hon tycker ju det är roligt så. Jag är ensam hemma nu också, det är tråkigt, det har jag alltid tyckt, men endå skönt på något sätt. Var egentligen meningen att jag skulle vara med Jessica en sväng också idag, men hon har lite saker att göra eftersom hon ska åka till Libanon imorgon. Så vi bestämde att träffas imorgon en sväng innan hon åker iväg som tur är.

Hann tyvärr inte knäppa en bild på henne innan hon skulle hem,
så denna är från hennes mammas fb, visst är hon sööööt?


Söndag!

Godmorgon.. *host* Goddag! Sovit gott? Det har jag förmodligen gjort eftersom att jag sov ända till klockan ett idag, gud så skönt det var med låååång sovmorgon! Idag är det tråkigt väder, alltså regn och skit. Så jag vet inte alls vad jag ska göra idag, det får jag helt enklet se. Men nu ska jag fortsätta att slaaaaappa till musik bara. :)

Puss!


chillar!

Kom hem för ett tagsen. Har varit ute och åkt bil med Robin och Danne hela kvällen. Mycket trevligt tycker jag, vi har lyssnat på musik och snackat en massa. :) Just nu sitter jag och dippar gurka så jävla gott! Någon mer än jag som gillar det? Och jag är super trött verkligen! Så ska försöka att inte sitta uppe allt förlänge ikväll, men det brukar kunna vara svårt. Datorn kan vara lite farlig ibland, *hihi*. Imorgon ska det som sagt regna och jag tycker faktist inte att det gör någonting, för jag tänker ta en lång sovmorgon och sen bara slaaaapppa, kan vara skönt det också ibland. Kanske att man ska leta fram någon bra film och kolla på snart? Vore nog en bra ide för att fördriva tiden lite och bli trött kanske...

Ge tips på någon bra film att ladda ner?!
 

Puss!

ska iväg snart då...

Nu är jag tillbaka vid datorn igen. Sitter och lyssnar på musik just nu, har precis käka. Jag sitter och inväntar på att Danne ska komma hit och hemta mej. Vi ska ut och åka lite bil och sen skjussar han mej till Robin. :) Får se vad vi hittar på för något roligt då, hehe. Jag har fortfarande lite huvudvärk och ont i ryggen men jag hoppas det går över snart, tur att det ska regna hela dagen imorgon så man för en gångs skull kan sova utan att känna sig tvingad av att kliva upp gud vad skönt det kommer bli. Ha en bra fortsatt trevlig lördagskväll allihopa för det ska jag ha så hörs vi senare ikväll!;)

En skit dålig mob bild jag vet, men jag just nu,
osminkad, oplattat hår och ja allt, men skitsamma!


ska göra lite nytta!

Hej på er!

Vaknade runt kvart i 12, sen dess har jag bara suttit här och även käka mat. Jag är super trött, har huvudvärk och har jätte ont i ryggen. Jag hoppas att det går över, för det är inte roligt. Och sugen på indian pocorn är jag också, måste bara köpa det idag. Men nu tänker jag faktist göra lite nytta endå tänkte jag, här kan jag inte bara sitta. Så jag ska börja med att plocka undan och städa på rummet. Sen ska jag ta en upp piggande dusch och se om det hjälper sen får det väl visa sig vad som händer helt enkelt...? :)

Puss!


Hemma igen!

Efter duschen åkte jag iväg och handlade med pappa, Carro och William. Sen när vi kom hem åt vi mat och senare åkte jag ut med Robin.Kom nyss hem efter att ha varit hos honom. Vi satt först ute vid bryggan i solen och snacka. Sen blev det kallt somfan när solen gick i moln så då åkte vi hem till han och kolla på tv och tog det lugnt, skönt! :) Och jag längtar verkligen jätte mycket tills nästa lördag när jag fyller 18! Och det är även min och Robins 2 års dag, det kommer firas med Kina mat på dagen för våran del och senare fest på kvällen med trevligt folk, jag tror det kommer bli kanon roligt..!

Vad har ni andra gjort idag?

Puss!


ska duscha!

Hallå Hallå!

Kom precis hem efter att ha varit in till stan en sväng och solat solarium. Blev en 15 minutare, jag kände att jag va tvungen att bygga på brännan lite var ju så kallt i luften idag för att sola ute tyckte jag. Har iaf fått brev nu att mitt id-kort kommer om 2 veckor, hinner inte få det tills jag fyller synd nog. Men som tur var hinner jag iaf få det före kursen jag och pappa ska gå på det är ju viktigast för då måste jag ha det. :)


Nu säger jag såhära...

Godnatt och sovgott mina söta läsare!
För nu ska jag lägga mej och försöka sova.
Puss & Kram♥

Jag saknar dig Frida.


Beslut ångest!

Tänkte beställa någon av dessa två tröjjor snart. Jag har ingen aning om vilken färg...

Vilken tycker ni? ;)





Jag har bestämt mig!

Ja nu har jag bestämt mig, nu ska jag börja skriva om lite annat också än att bara skriva om vad jag gör hela dagarna. För de är säkert inge roligt och intressant att läsa om skulle jag tro. Jag ska skriva om det som jag själv skulle vilja läsa, men jag kommer nog inte börja med det i dag, det lär ju märkas när jag börjar med det.
Men har ni några tips så vill jag gärna höra dom!

Just nu...

Sitter jag här och lyssnar på lite skön musik, Björn Rosenström som vanligt. *Hihi*. Gud vad jag längtar tills 7 Augusti då jag ska iväg till bollnäs och kolla på när han sjunger och sånt. :) Kom hem från Robin för en stundsen. Vi har haft en kanon dag i Gävle verkligen och han har shoppa massa snygga tröjjor, runt tio stycken, hehe.! Vi åt pizza nu på kvällsidan och sen låg vi och kikade på tv bara, mys. Och jag är super trött! Jag knäppte som sagt dagens outfit innan dem kom och hemtade mej och jag skulle nyss lägga in och det visades sig att jag har råckat radera alla mina bilder? TYPISKT MEJ. Men jag hade iaf ett vitt linne, en blå randig midje kjol och svarta lack leggings + jeans jacka!

Puss!

G O D F Ö R M I D D A G !

Vaknade nyss och jag är hur trött som helst. Ska snart gå ner och äta frukost och se om jag piggnar till lite. Sen ska jag börja göra mej klar, ska sminka mej också första gången på ett bra tag faktist, hehe. Dem kommer och hemtar mej vid 12. Jag är så himla seg så det är inte sant, undrar hur det ska gå när skolan börjar. Men nu måste jag skynda mej lite, annars får jag väll ingenting gjort. Får se om jag hinner knäppa och lägga in dagens outfit innan jag åker annars så gör jag det när jag kommer hem. :)


Frågestund!


Nu kör jag igång en frågestund och jag hoppas att fler deltar denna gång för jag gör det för eran skull för att ni ska få göra något roligt än att bara sitta och läsa bloggar?. Ni kommer att ha på er tills helgen att fråga precis vad ni vill så jag avslutar på söndag och lägger då upp alla svar här på bloggen,så håll utskik. Så kom igen nudå mina söta läsare. ;)

äntligen!!!

Minns ni att jag berättade att mitt internet sluta fungera? Nu är det ÄNTLIGEN fixad, pappas kompis som var här tidigare ni vet har fixa det och gud vad tacksam jag är för det, så mycket skönare att kunna sitta på min nu så slipper jag låna pappas hela tiden! :)

Nu är jag hemma efter att ha varit ute med älskligen. Vi har suttit vid bryggan och haft det mys som vanligt bara. :) Och det var verkligen jätte skönt och varmt ute. Tog mej faktist en cykel tur ner dit, bara skönt och röra på sig lite. Imorgon åker jag till Gävle med han, hans pappa och mamma det ska bli trevligt. Dock har jag bara pengar till att käka där, men det gör ingenting för min del faktist, jag tänker följa med endå som sällskap och ge smakråd till Robin såklart. :) Jag tänker åka dit och shoppa efter jag fyllt år någongång. Jag ska försöka att lägga mej i skaplig tid ikväll iaf, får vi väll se hur det går..

Therese gamla cykel på bild, den jag lånar då och då!


början av dagen..

I morse väcktes jag utav att Robin ringde och väckte mej. Men klockan var runt halv 12 som tur var, för jag bestämde redan igår att jag skulle ta mej en lång sovmorgon för att det skulle regna, men det var bara mulet. Sen gick jag ner och la mej framför tvn bara och sen käka jag. Har precis hängt en tvätt så duktig som jag är, *hihi*. Nu väntar jag på att pappa och Carro ska komma hem så jag kan få duscha. Jag måste passa William lite eftersom han är lite blyg ibland och vi har främmande som kom precis. Pappas kompis och hans barn på 5 år. :) Senare ska jag umgås med Robin, vad vi ska göra återstår då. Vi får höras efter duschen eller senare ikväll helt enkelt, jag hoppas verkligen inte att det börjar regna, för då blir man bara deprimerad. Eller vad säger ni?

Puss!


Hemma...

Då var man hemma igen. Blev som sakt inte att jag cyklade och mötte honom vid bryggan. Utan Jenny frågade om vi vela följa med henne och Pontus till Bocksjön och bada och vi sa självklart ja. Men Robin var tvungen och vänta på sina föräldrar som inte var hemma att dem skulle komma för han hade ingen nyckel. Och sen säger Jenny att dem inte orkade åka så jävla typiskt dem så vi sket i dem totalt. Istället kom han hem hit och hemtade mej så tog vi moppen till bryggan satt där och snacka bara, mest om Kreta resan faktist, gud vad jag längtar! Även om det är lite mer än ett år kvar, ska bli så jävla kul tycker jag! :)

Ska ni resa något och isåfall vart ska ni åka?


Ut i det fria!

Har precis bytt om och ska snart ta mej en cykeltur och möta Robin vid bryggan i stan som igår. Så himla skönt att sitta där såhära på kvällstid också och bara prata och ha det mysigt. ;) Ni får ha det så bra, för det ska jag ha,hörs när jag är hemma igen! :)


förlåt mej!

Hallå Hallå!

Idag har jag haft bloggtorka faktist! Men nu är jag igång igen. Kom nyss hem efter att ha varit och handlat mat för hela veckan med familjen, hade inget bättre för mej så följde med och vi har precis ätit och jag är proppmätt. Jag tänkte även berätta för er att idag har vi äntligen bokad tid för kursen för att få övningsköra, ska gå torsdagen den 12 augusti med pappa. Och vilka tider dem har på driver då, åtta på morgon. Hemskt att kliva upp så tidigt ju eller vad säger ni? Men jag ska nog överleva, skönt sen när det är gjort. *hihi* ;)

Bilden jag lovade er igår ifrån bryggan, inte den bästa bilden men endå!


ska snart sova...

Hallå Hallå!

Kom hem för ett tagsen. Jag tog mej faktist en härlig cykeltur ner till stan nästan. Jag mötte älsklingen vid våran brygga vid vattnet som vi nästan alltid sitter på. Vi har snackat massa och haft det mysigt bara. :) Nu är jag super trött och ska snart ta och lägga mej så jag orkar upp i tid utifall det blir fint väder. Isf ska jag sola och bada! Jag tog även en bild med min mobil från bryggan, jag kan visa er den imorgon. För sladden är nere och jag orkar verkligen inte ladda in på Therese dator som jag sitter på just nu för den är för seg.
Puss & Godnatt!

ur snygga!

Jag funderar på att beställa en sån hära ur snygg tröja. Men jag vet inte alls vilken färg, finns ju även massa fler färger i butiken osv, va dem hära jag hittade på gina trickots hemsida och en grön, men den är helt utesluten för min del,haha. Kostar 249 kr, lätt värt det tycker jag! Men jag ska fundera vidare, alla är ju så jävla snygga, ååååååh!;)

Vilken tycker ni?


iväg en snabbis!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Har precis sätt klart på Mammas pojkar som var repris på tvn. Och innan det så duschade jag och åt. Vi sket i att bada för Robin åkte till Långvind med hans familj men det gjorde inget. Idag har jag äntligen fått mitt bankomat kort, internet dosa och någon sladd nu fattas bara id kortet. :) Men nu ska jag följa med pappa in till stan en snabbis för han ska skjussa Therese till hennes kompis och jag har endå inget för mej så tänkte följa med bara. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda. :)


ska ut och sola!

Godmorgon.. *host* Goddag! Idag så tog jag mej en låååång sovmorgon, kan vara skönt det också. Vaknade typ nyss! Jag gick precis ut och kände på vädret och det var varmt faktist och då känner man lite sådära små ångest att man inte gick upp tidigare faktist, men men. Sitter och väntar på att pappa ska komma nu så han kan laga iordning mat åt mej. Medans så tänker jag lägga mej ute och sola, måste ju ta vara på vädret. Sen får jag se om jag ska åka och bada eller inte, jag skriver mera om ett tag. :)

hemma nu!

Efter att ha varit ute ett tag med Robin. Vi har suttit på en brygga vid vattnet och bara myst i solen och snackat en massa. Har även bestämt att åka utomlans till Grekland alltså i Kreta nästa år bara vi två i början av augusti eller något liknande. Jag tycker det ska bli jätte roligt och jag längtar redan en massa, vi har ju varit tillsammans 3 år sista juli då också, så det kommer bli underbart att åka lite efter och så! Man vill liksom bara åka på direkten och jag som aldrig varit utomlans tycker det ska bli jätte spännande. Det har inte han heller men han ska förmodligen i September, lyx tycker jag jag då!

Är det någon av er som varit i Kreta och tycker det är ett härligt ställe?


ska duscha!

Kom hem för en stundsen, vi följde med hem till Robin efter badet som ni säkert förstod med tanke på att jag är hemma nu. Var riktigt skönt i vattnet faktist första gången jag badade i Mohed för i år, fint ställe det. Jag har precis käka. Nu ska jag ta mej en snabb dusch och sedan kika runt lite till innan jag drar ut med Robin igen, dock bara han. Anton åkte hem till sig han också. :) Får se vad vi hittar på för något skojj.


iväg snart då!

Hallå Hallå!

Just nu sitter jag här med Anton och lyssnar på musik. Han kom precis hit. Tänkte ta och packa väskan nu innan Robin kommer och hemtar oss för vi ska åka iväg till Mohed och bada. :) Sen får vi se om vi åker till Robin ett tag efter eller om dem skjussar hem oss direkt, jag bloggar mera när jag är hemma igen!
Puss & Kram!


morgon?


 
Blev väckt strax efter klockan tio av att Ida ringde och väckte mej. Ni vet hon som jag var hos igår som bara var sju år och fått en mobil när hon fyllde? Lite små surt jag som var så trött blev sent igår faktist låg och kollade på film med syster ett bra tag men inte kan man bli sur på henne heller, det är skönt att vara öppe i tid också. :) Idag hade jag tänkt att åka och bada som sagt men det blåser ute och är bara 20 grader och jag såg även igår på klart.se att dem ändrat från bara 25 grader och sol till bara moln hela dagen synd nog. Men bara för roligt så var jag in nyss och kolla då står det 24 grader och bara sol från klockan 2, jag hoppas verkligen på det. Får se om det blir tillräckligt varmt så man kan åka iväg och bada senare annars ska jag säkert bara vara med Robin och Anton, aja det lär väl visa sig. Men jag är så himla sugen på att sola osv.. Så håller tummarna! Nu ska jag göra i iordning något att käka för min mage skriker efter mat, hehe. Och sen ska jag ta mej en dusch så att jag blir pigg och sedan så kommer jag tillbaka och skriver mer.

sen middag väntas!

Nu är jag hemma, det har jag varit ett tag nu men endå. Hade det trevligt ute i Söderala, vi fikade och pratade bara, kom även en regn skur och vi satt ute fast under tak som tur va, det var bara mysigt. Simon fyllde alltså nio år, han fick en ny mobil, pengar och massa. Och Ida som fyllde sju i tisdags fick även lite paket, dels en snygg bikini. Även hon hade fått en mobil när hon fyllde och hon bara ringer hela tiden, as gullit. Sitter och väntar på en sen middag nu som Carro står och gör iordning det blir kokt potatis, kött och sås och gud vad gott jag som är jätte hungrig. Resten av kvällen kommer jag bara tillbringa framför datorn och lyssna på musik. Jag ska faktist försöka att lägga mej i bra tid ikväll för jag har huvudvärk och vill vara pigg imorgon för det ska bli fint väder och då tänker jag ta vara på det och åka iväg och bada med Robin och Anton, mycket trevligt ska det bli. =)

Vad har ni andra gjort idag? Och vad händer för er imorgon?

Min söta lillebror får stå för bilden dock inte knäppt idag!:)

ska duscha!

Hallå Hallå!

Jag tänkte börja med att berätta vad jag har gjort hittils, jag vaknade runt tio tiden av att det var så himla varmt i mitt rum. Men det var bara skönt att vara öppe i tid med tanke på att det var fint väder. Så jag var ner och satte på musik som vanligt vid datorn sen gick jag ut och la mej och stekte i solen ett tag. Sen åt jag även ute. Senare så har jag rensat ur garderoben lite, skönt att få bort det man inte använder tycker jag. Nu ska jag alldeles strax ta mej en dusch och sedan äta mat. Senare åker jag med pappa och Carro till Misan och firar hennes två barn, Simon fyller år idag och Ida fyllde för några dagarsen så blir väl till att fira båda två på samma gång antar jag, det blir nog trevligt, men först blir det stan och köpa någon present åt dem innan vi åker dit alltså,så vi får höras senare ikväll. :)


Jordgubbar med grädde!

Hallå Hallå!

Vaknade runt halv elva tiden då gick jag ner och satte på musik på datorn och gick sedan ut och la mej och stekte i solen ett bra tag. Var egentligen meningen att jag och Robin skulle dra iväg till stenö för att bada men det vart inte så. Men det kan vara skönt att bara vara hemma ibland också tycker jag faktist. Jag har ju typ bada nästan varje dag annars så. :) Sen kom pappa hem med farmors jordgubbar med grädde så satt ute och mumsa i mej det och gud så gott det var! Har precis duschat och jag har världens huvudvärk har haft det typ hela dagen så nu tänker jag faktist lägga mej och vila ett tag och sen ska jag käka god mat med familjen när Carro slutat. Har faktist ingenaning om vad som händer ikväll det får jag helt enkelt se men någonting hittar jag säkert på, vi hörs efter jag vilat. :)

trött trött trött

Förlåt för att jag inte uppdaterade när jag kom hem men jag hann bara käka sen åkte jag in till stan och mötte Robin. Vi satte oss och jäääste i solen vid en brygga och sen åkte vi moppe till en skola och satt där bara, mys. :) Just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik med världens huvudvärk, inte bra men. Tänkte faktist lägga mej i sängen om en stund för jag är sjukt trött kanske inte sova direkt, men ska nog ringa Robin eller nå. Imorgon ska det bli 28 grader och lite moln, jag hoppas det blir super varmt för då tänker jag åka med Robin till Stenö, gud så härligt det kommer bli! Jag älskar verkligen att sola och bada som ni säkert redan har märkt. Men det gör väl ni också mina söta läsare?
Puss & Godnatt!

fix!

Hallå Hallå!

Vaknde runt halv 11 sen dess har jag bara suttit här vid datorn och lyssnt på musik. Ska alldeles strax börja fixa mej eftersom jag ska iväg till stan med pappa runt 2 tiden för jag ska knäppa leg kort jag måste seriöst vara den ända 17 åringen som inte skaffat det än? Men jag är lite efter, har helt enklet inte orkat men nu fyller jag ju 18 snart så då vill man ju självklart ha! :) Efteråt ska vi till banken och sånt. Hörs när jag är hemma igen.

chillar bara...

Hallå Hallå!

Nu är jag hemma efter en dag i Gävle. Vi var först i stan och kika lite, jag hittade ett par trosor, ett par sommar skor och en plutt till läppen. Sen var vi och åt mat det blev pasta och kyckling i currysås för min del, sjukt gott faktist. Sen blev det tandläkarn och därefter hem. Nu ska jag fortsätta chilla till musik bara jag är så sjukt trött så det är inte sant. Ska väl äta något igen också tror jag väll. Sen ska jag vara med Robin får se vad vi hittar på för något, plutten jag köpte till läppen är en rosa pärla typ jag kan visa er sen. :)

Rosa/lila spets trosor från H&M, det var 2 st för 50kr på rea så Therese fick ett par.

Rosa ballerina skor från Din sko 99 kr på rea(Har kosta 199kr)

Pasta och Kyckling med currysås och bröd 74 kr inkl dricka.

ska duscha!

Hallå Hallå!

Har varit ute precis hela dagen i solen och gud vad skönt och badat en massa. Kom hem runt halv åtta då blev det att sitta ute och käka hemmagjord hamburgare med familjen. Har även smörj in skinkorna,låren och på bena med kylbalsam för jag har lyckas bränt mej så är lite röd, hoppas bara jag blir brun där imorgon. :) Nu ska jag ta mej en dusch och sedan fortsätta chilla till musik bara men ska lägga mej i tid ikväll för imorgon blir det Gävle med familjen först ska vi på stan och sen ska jag till tandläkarn. Men det är inget jag ser framemot precis för det ska bli 30 grader och bara sol jag som verkligen vela åka iväg och bada och sånt, men jag får hoppas på en bra dag endå!

Har ni haft en skönt dag i solen, vad har ni alla gjort?

natti!

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mej i sängen och smsa lite för då blir jag alltid super trött och somnar, haha. Jag måste ju vara pigg imorgon så man orkar vara ute en hel dag i solen. Och ni kanske kommer ihåg att jag skulle börja träna? Men det har jag som sagt inte gjort och varför vet jag inte, har bara inte tagit tid till det bara förmodligen har solen tagit all min ork synd nog, haha. Men jag ska börja ta tag i det faktist :)
Puss & Godnatt!


chillar till musik...

Nu så har jag kommit hem från Robin och även käka donken med familjen. Sitter och lyssnar på musik nu och kan ni gissa vilken artist? Jo Björn Rosenström han är så jäkla bra! Eller hur?;) Längtar sjukt mycket tills imorgon då jag ska iväg till Stenö för att bada och sola med Robin och Jenny. Och det ska ju bli 32 grader imorgon och då är det i skuggan gud så härligt det kommer bli men var säkert lika varmt idag skulle jag tro. :)

Ska ni andra också bada och sola imorgon? Eller något annat roligt?;)

Jag hann ta några tuggor som ni ser innan jag kom på att knäppa kort,haha!

inväntar bussen!

Hallå Hallå!

Nu har jag duscha färdigt,klätt mej och precis ätit mat. Nu inväntar jag på att bussen ska gå till broberg där jag ska hälsa på Mia och Kevin. Efteråt ska jag ut med Robin som jag sa tidigare, hoppas på en fortsatt trevlig dag och det hoppas jag ni andra får också. :)

En skit dålig mobil bild verkligen men dagens outfit!

ska svalka av mej!

Hallå mitt i solen!

Har legat ute och stekt i solen sen jag vaknat. Nu ska jag strax ta mej en lång svalkande dusch ska bli skönt. Senare ska jag vara med Robin får se vad vi hittar på för något blir inte att bada iaf, det står vi över idag. :) Lite hungrig igen börjar min mage också bli får göra i ordning något käk efter duschen vi får höras efter det.

Bh & gamla bikini trosor, det duger i solen,bikinin va i maskin!

chillar...

Hallå Hallå!

Jag hann tyvärr inte blogga efter att jag hade fixat massa. Men nu är jag tillbaka igen. Roligt va?;) Jag har iaf pysslat massa med mitt rum, jag bestämde mej för att moblera även fast det inte är så stort men det gick så nu är det mycket mysigare tycker jag så det känns riktigt bra men mot vintern får jag ändra tillbaka eftersom att sängramen står mot fönstret vid elementet men inte är det dags än,hehe. Efteråt så gjorde jag i ordning en hamburgare och blev sedan upp plockad av Jenny. Vi åkte runt lite och prata bara och sen skjussade hon mej till Robin för att jag skulle vara med honom. Vi tog moppen till stan och satt oss på bryggan bara men dröjde inte länge tills vi bestämde oss för att dra till lillhan för jag glömde mitt deadem sist vi bada där och konstigt nog så var det kvar helt sjukt men jag blev då minsann glad iaf. :) Sen åkte vi till han och kollade på tv och tog det lugnt.

Kom hem för ett tagsen och har precis slängt i mej en pirog riktigt längesen jag käka det faktist och dem var inte alls stor men det passa perfekt när man bara var sugen liksom. Men snart väntas det gurka som jag ska doppa i dipp gud så gott! Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och chilla bara och jag är jätte trött men får skylla mej själv fan. :)

Vad har ni andra gjort ikväll?♥


ska fixa massa!

Hej på er!

Kom nästan precis hem från Robin. Vi har legat ute och solat sen vi vakna och sen bara chilla. Just nu inväntar jag på pappa och Carro att dem ska komma hem så dem kan laga mat. Medans tänkte jag fixa lite i rummet och garderoben som behövs göra för jag hinner aldrig göra det annars. Efteråt ska jag duscha och sen får jag se vad resten av dagen/kvällen har att bjuda på, inte ska jag sitta vid datorn och tråka tror jag iaf för det är sol ute och det tänker jag ta vara på åtminstonde försöka! :)

Gårdagens outfit på kvällsidan+jeans jacka!


så kan det också bli...

Ändrade planer för kvällen! Jenny skulle tydligen iväg till hennes stuga för att hennes pappa fyller år och han vela gärna att hon skulle med synd tycker jag! Men istället åker jag till Robin och sover där och gör något! Han kommer och hemtar mej om en stund så får vi se vart vi tar vägen, kanske är ute ett tag eller så,sånt som märks. :)

Jag saknar dig min sötnos,Elin Ekengren!

ska iväg snart!

Hallå Hallå!

Kom hem från furuvik runt sju tiden har verkligen haft en kanon mysig dag med familjen förutom Therese då. Vi har kollat på massa djur som William verkligen älskade sen åt vi ute på restuarang, jag åt en nachoallrik och drack zingo dricka till. Sen kikade vi runt lite till innan vi gick tillbaka för att bada för det var kanon väder. Men min bikini lämnade jag hos Robin igår för att den hängde jag på tork så jag fick nöjja mej med att gå i med fötterna men det gick lika bra det sen solade jag lite. Men Carro och William badade men självklart inte pappa men blev man förvånad?Nej det är inte hans grejj helt enkelt,haha. Var riktigt varmt i bilen på vägen hem men konstigt nog lyckades jag somna typ tjugo minuter endå för jag var så himla trött efter en hel dag i solen men det var bara skönt det.

Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och typ svettas ihjäl,haha. Om en stund kommer Jenny och hemtar mej och sedan ska vi vara med Robin också, vi ska göra något riktigt roligt kan jag tänka mej! Sover sedan hemma hos Robin, så jag bloggar mera imorgon hemma hos han tror jag väl. :) Knäppte även en bild på det jag käka och några djur men det kommer inte fram när jag ska lägga in på datorn,synd nog...
Puss & Adjö!


snabbt inlägg!

Godmorgon allihopa!

Blev precis väckt av pappa och han frågar om jag skulle följa med till Furuvik och självklart att jag vela det. Så nu ska jag göra i ordning lite frukost eller om jag käkar mat det får jag se när jag kommer ut till köket,haha. Och efteråt ska jag börja fixa mej för så fort William vaknar och har ätit så tänkte vi åka så jag hoppas på en trevlig dag. Blir jag,pappa,William och Carro som åker. Får se om Therese ska med,hon har nog inte bestämd sig än.
Puss & Adjö!

inte hunnit med...

Hallå Hallå!

Idag har jag inte hunnit med bloggen alls. Började med att jag åkte till Gävle tidigt på morgon redan vid sju som jag sa och gud så trött jag var och inte kunde jag somna på vägen ner heller. Vi var hos tandläkarn säkert en halv timme innan det var dags men som tur var fick jag komma in nästan direkt så det var skönt.:) Efteråt åkte vi ner på stan ett tag för att leta någonstans vi ville käka. Vi vela ha pizza och hittade bara en vid tågstation och där vela inte jag käka såg inte så trevligt ut var liksom en kiosk i samma,haha. Så sen bestämde vi oss för att leta vidare och hittade ingen men det gjorde absolut ingenting för våran del för till slut åt vi på Östbergs Pärla det var en Kina restuarang och jag har faktist aldrig ätit där förut och jag kan ju bara säga fyfan så gott det var jag nästan dog! Dem hade massa olika maträtter men jag jag åt ris och någon jätte jätte jätte stark köttgryta typ vet inte alls vad den heta men jag tycker verkligen ni ska käka där om ni är i Gävle någongång ni kommer inte direkt ångra er.

Precis när jag kommit innan för dörren hemma så tog jag direkt på mej bikini,packade väskan och började sedan gå ner till vägen där Robin kom och plockade upp mej med moppen och vi drog sedan iväg för att bada och sola i Lilhan så himla härligt förutom alla bromsar som surrar man kan knappt koppla av och biten har jag också blivit. När vi kändes oss klara där så tog vi moppen tillbaka till robin där jag somnade en snabbis medans han duscha sedan har vi bara legat och kolla på tv osv. Dem skjussade hem mej runt åtta. Då åkte jag direkt ner på stan med pappa på alen för att köpa godis och dricka.Men nu har har jag precis bada klart och sitter just nu och mumsar i mej godis och lyssnar på musik ska alldeles strax plocka undan på rummet och lägga mej och vila ett tag i sängen  för jag är sjukt trött och det är inte så konstigt. Papppa och Carro ska endå se på film här på datorn snart. Vi får höras senare om jag orkar annars imorgon!
Puss & Adjö!

kikar runt lite!

Godkväll allihopa!

Jag tänkte börja med att fortsätta där jag slutade i förra inlägget.Efter att jag och Robin städat klart så tog vi moppen ner till Lillhan igen och denna gång för att bada vilket vi gjorde! Det var riktigt skönt att ta sig ett dopp:) Sen gick vi tillbaka till han och det dröjde inte länge förns pappa kom för att hemta mej eftersom jag skulle hem och duscha och sånt innan jag skulle iväg på berget med Elin.

Jag började med att duscha sen åt jag och fixade mej.Sen skjussade pappa mej till Kents trafikskola där jag inväntade att Elins kurs skulle sluta. Sedan traskade vi vidare upp till berget och där var det folk kan jag säga. Träffade en hel del som jag inte sätt på länge och sedan kom även Nathalie och Malin och det var verkligen trevligt:)

Har precis käka farmor och farfars jordgubbar med grädde och gud så gott det är jag dööör! Jag ska bara kika runt lite nu och sen ska jag väl lägga mej med tanke på att jag ska upp klockan sex imorgon. Ska till Gävle till tandläkarn igen men nu ska vi bara prata om huvudvärk osv jag skulle träffa någon?.. Men pappa följer såklart med som sällskap tur är väl det slipper ruttna på ett tåg själv iaf och det ska gå klockan 07.08 gud jag kommer inte orka..! Och vet ni en sak min kamera som jag har haft så länge hos Robin ni vet som jag verkligen längtat efter den är helt trasig jag förstår inte alls, jag laddade batterina och prova men det är en stor spricka typ jag kan inte förklara, ser nästan ut som vattenskada men ingen av oss har använt den på drygt ett år, helt sjukt ju!:(


ska städa nu!

Hallå Hallå!

Igår var jag som sagt först hos Mia och Kevin. Vi kollade på tv och åt glass i strut,gott.Sen efter ett tag kom Robin och hemtade mej. Vi åkte hem till honom och började möblera hans rum det tog ett par timmar men blev faktist jätte bra när det väl var som klart. Sen kom Danne in hit en sväng och gjorde oss sällskap. Efter han gått hem så kikade vi bara på tv och sådära och senare somnade vi.:)

Idag vaknade vi ungefär vid halv elva då klev vi upp och gick ner till Lillhan för att bada och sola men då gick solen i moln och det blev lite kallt så vi vände nästan direkt och gick hem igen.Vi har nästan precis ätit frukost och nu ska vi städa rummet så vi har det gjort och sedan ska vi ut och sätta oss i solen bara!:) Ikväll ska jag på trivselkväll med Elin på berget,Nathalie och Malin ska även komma och senare kanske vi är med Robin.
Puss & Kram!


ska iväg strax!

Då har jag badat,klätt mej och precis käka god middag nu inväntar jag bara bussen som ska ta mej till broberg där jag ska hälsa på Mia och Kevin ett tag och efteråt ska jag vara med Robin har ingenaning om vad vi ska hitta på än men sånt som märks!;)

Vad gör ni andra ikväll?!


ska käka!

Hallå Hallå!

Kom precis hem efter att ha varit i Lillhann med Robin, vi solade lite och tog oss ett dopp,så skönt att svalka av sig när det är varmt.Nu sitter jag bara här och lyssnar på lite musik och inväntar att pappa ska komma hem med mat och sedan ska jag ut och sätta mej och käka och efteråt ska jag duscha.Senare ska jag vara med Robin igen får se vad vi hittar på för något då,nu ska jag iaf göra mina sysslor innan det är matdags,hehe!
Puss & Adjö!

hemma!

Har haft det trevligt med min morbror och mina 2 kusiner dem va 8 och 11 år.Vi har hoppat studsmatta och suttit ute och prata bara sen har dem även sparkat lite fotboll med William,hehe.När dem hade åkt hemåt så åkte jag,pappa och William ner till stan för att köpa present åt farfar som fyller 77 år idag och det fick bli massa lottor och en stor fin bukett med solroser som lukta himlans gott och han blev jätte glad.Vi satt ute på deras altan med Mia,Kevin,Farmor,Inga och Hasse som också var där och fika,alltid lika trevligt!:)

Jag knäppte även bilder på mina 2 söta kusiner men tyvärr så blev dem jätte suddiga så ingen mening att lägga ut synd nog,men ska ta några från fb sen så kan ni få se.Nu ska jag lyssna på musik och fortsätta kika runt lite och senare ska jag förmodligen ut med Robin får se vad vi hittar på och han ska även ta med min kamera som jag har haft där i drygt ett år,jag längtar efter att ha en egen med sig och kunna knäppa massa bilder när man vill!
Puss & Kram!


snabbt inlägg!

Hallå Hallå!

Klev upp vid halv elva sen dess har jag bara suttit här en stund framför datorn och lyssnat musik och även tagit mej ett varmt och skönt bad.Har precis klätt på mej och ska snart äta,hinner tyvärr inte fixa mig nu.Min morbror Ingemar och hans 2 barn som alltså blir mina kusiner kommer snart och jag trodde dem skulle komma klockan 2 men självklart ringde han nyss och sa att han var på väg så nu måste jag skynda mej och käka!!:)

så hära ofräääsch är jag just nu... osminkad,blött hår,trött osv,haha.



ska försöka!

Att få tid/ork att träna varje kväll jag sover hemma jag gjorde ju det jämt förr men sen blev jag förskyld och gjorde inte det på ett par dagar och sen har jag inte bara gjort det tappade väl orken och min lathet kom tillbaka men nu ska jag verkligen ta tag i det hära har jag bestämt och försöka gå promenader också för den delen,bra för min huvudvärk!

100 situps


30 rygg lyft





50 Benlyft


musiken gör min kväll!

Hallå Hallå!

Jag tänkte börja med att berätta lite om dagen.Vi åkte först för att parkera bilen vid farmor och farfar eftersom det var så pass nära där vi skulle kolla på huset och det var en kvart kvar.Så vi gick in för att hälsa på dem en snabbis först och sedan gick vi dit för att kolla på huset och det var ganska fult utan på och lika så inuti men det var endå billigt och dem skulle bara ha 500.000 typ och då skulle man kunna kosta på mycket som golv,tapeter och massa,ett badrum skulle behövas yttligare också,men det var endå för litet och för mycket trappor för att bo som där som en barn familj så vi ska leta vidare kändes inte bra för någon av oss så.:)Efteråt så bestämde jag mej för att åka och hälsa på Mia och Kevin så jag fick skjuss dit.Blev att snacka skit,fika och kolla på tv,trevligt!Senare kom Robin och hemtade mej så åkte vi ner på alen och köpte chips och mentos och satt oss sedan på vårat favoritställe i stan vid ån på bryggan,mys!:)

När jag kom hem så åt jag panpizza medans jag spelade Yatzy med pappa och Carro och jag vann,alltid lika roligt då!Annars suger det ju att spela eller vad säger ni?Jag spelar det faktist aldrig men nu hade jag inget bätte för mej.Nu chillar jag bara till musik och läser runt på lite bloggar,ska strax lägga mej i sängen tror jag?Annars lär jag väl fastna här hela natten skulle jag tro,haha och jag skulle gärna vilja upp i skaplig tid imorgon.:)
Puss & Kram!

orkeslös!

Hej på er!

Jag tänkte börja med att säga att jag la mej ju för att sova 2 timmar igår som jag skrev,så jag ställde alltså klockan på 18.00 men självklart så vaknade jag inte alls då utan jag sov vidare och vaknade en snabbis bara men låg fortfarande kvar i sängen minns inte vad klockan var men sedan somnade jag direkt om och vaknade idag vid halv 12,shit vad trött jag var!Och jag hade ju bara ätit fem tuggor mat igår sen jag kom hem och knappt druckit någonting alls så jag har precis ätit lite och även druckit men jag känner mej fortfarande jätte varm och har huvudvärk och det är sol ute och jag har ingen ork för att lägga mej ute och steka konstigt nog för jag är så trött men aja.

Idag ska jag åka och kolla på hus vid 16.15 och före dess har jag ingenaning om vad jag ska göra och inte efter heller för den delen,just nu orkar jag inte göra så mycket,men kanske att jag och Robin ska åka och köpa glass och sätta oss någonstans ute i solen senare,det vore ju trevligt eller vad säger ni!?;)


gårdagen!

Hallå Hallå!

Igår blev det ju tältning i Lillhann med Robin och Rasmus hade en kanon kväll faktist dock tråkigheter till en början,jag hade världens sprängande huvudvärk först och främst och det var nog för att jag inte druckit mycket vatten och hade varit ute en hel dag i solen men sen hade vi ingenaning om vad vi skulle göra,så vi satt först på Robins altan och jäste i solen och jag kan bara säga att jag älskar det hära underbara sommarvädret!Sedan gick vi för att sätta upp tältet och lämnade grejjor osv sedan gick vi iväg till pizzan för att käka blev att vi delade på en familjepizza en hawaii,va jätte gott men dock åt vi inte mycket alls så vi tog med hem och sparade och åt det senare mot natten,haha.När vi kom tillbaka till Lillhann så la vi oss först ett tag inne i tältet och vilade och sedan gick vi ut och satte oss vid vattnet bara och senare på natten åkte vi iväg till statoil för att köpa pocorn och dricka och sedan satt vi på bron vid vattnet i stan och lyssnade på musik och njöt av den härliga sommarnatten,mys!Sedan åkte vi tillbaka till tältet för det var så mycket mygg ute och det gjorde vi nog helt rätt i tycker jag,lyssnade på musik,gick runt ute och prata bara och jag har faktist tyvärr inte sovit någonting alls inatt men vi hade det roligt endå!:)


Idag var vi ut tidigt och vi var endå pigga och glada fast vi inte sovit något konstigt nog,men över energi hade då jag iaf men det tror jag inte gjorde något?Haha.Men vi gick iaf ut och la oss och stekte solen,åkte sedan ner på tempo och köpte massa gott och sen åkte vi tillbaka för att bada osv,riktigt skönt i vattnet faktist när man väl doppat sig..Riktigt mysigt har vi haft det!Sen skulle Rasmus hem strax innan ett så då packade vi ihop allting och sedan skjussade Robin hem mej på moppen och först då jag märker hur jävla trött jag egentligen är.Nu har jag precis kommit upp ur badet och jag håller seriöst på somnar här framför datorn,funderar starkt på att lägga mej och sova 1 eller 2 timmar för jag tror jag behöver det har endå inget bättre för mej tror jag?..;)Aja,får se hur jag gör!

Vad har ni andra gjort igår/idag?!


inte hunnit med...

Hallå Hallå!

Idag har jag inte hunnit med bloggen alls.Det började med att jag vaknade runt halv 11 då gick jag direkt ut i solen och satte mej med pappa,Carro och hennes pappa som var här på besök.Vi åt jordgubbar med glass och pratade bara så himla mysigt.Sen gick jag in och gjorde ordning mat och sedan klädde jag bara på mej och tog sedan på mej solbrillorna och gick ner till bussen som skulle gå till stan.Där mötte jag upp Elin.Vi har bara myst i solen hela dagen.

Jag har precis ätit och packat äskan klart snart åker jag ner på alen och köper något gott eftersom att jag ska tälta ikväll med Robin och Rasmus i lillhann det ligger alltså i Vågbro så jag kommer åka direkt dit.Så kommer inte ha tillgång till någon data alls såklart,men jag hoppas på en riktigt trevlig kväll så återkommer jag imorgon!:)
Puss & Adjö!



härlig dag!

Jag är helt slut i hela kroppen efter denna dag ute i solen men har varit sjukt härligt och haft jätte roligt!:)Kom hem för ett bra tagsen nu och har jag precis ätit mat tillsammans med familjen det blev kebabrullle för min del,mums var det^^Ska alldeles strax hoppa ner i ett varmt och skönt bad.Sen får jag se om jag ska åka ut ett tag med Robin och Danne eller om jag bara myser för mej själv,med musik och gottar i mej stjärnchips och dricka.:)


Ljusne badet nästa!

Hallå Hallå!

Då var bikinin på,väskan är packad och nu ska jag gå ner till vägen för att möta Robin sedan bär det av till Ljusne badet det är riktigt härligt väder ute så jag hoppas det håller i sig verkligen!!:)Så vi hörs när jag är hemma igen.

Dagens outfit!

ja,jag har tråkigt...

Vad heter ni? Sara & Robin
Hur träffades ni första gången? På ett område som kallas broberg
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år sista juli!
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nope
När flyttade ni ihop? vi båda bor hemma
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej,ingen
Isåfall, vem kör bäst? Han eftersom han övningskör!
Har båda jobb? Nej
Kommer du ihåg er första kyss? Ja det gör jag
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jag minns inte med tanke på att vi varit tsm förr också
Vem är äldst? Jag
Vilka stjärntecken är ni? Vi båda är lejon
Vem fyller år först på året? Båda i juli men han 2 dagar före
Vem är längst? Robin
Vem sjunger bäst? Vene
Håller ni handen på stan?Ja,men är inte där så ofta
Vad har ni gemensamt? Mycket♥
Blev du kär i första ögonkastet? Det blev jag:)
Har ni någon speciell låt? Har säkert någon, men kommer inte på just nu
Har ni framtidsplaner? Klart vi har
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej,men ska
Vilket är ert bästa minne? Det finns många,går inte att utse typ
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Kollar ofta på film eller tv
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja oftast
Bodde ni långt ifrån varandra första gången ni träffades? Nej
Bråkar ni ofta? Nej,men klart det hänt
Ringer eller SMS:ar ni mest? smsar,men han har börja ringt:)
Vilken är hans finaste kroppsdel? Hela han!
Brukar någon av er prata i sömnen? Jag gör de tyvärr,haha
Älskar du honom? Självklart ♥

ni läre bara lyssna!

Måste bara nämna Williams favorit låt som han är tokig i,så fort man spelar den så ska han sitta i knä och klappa händerna,peka och skratta,så jävla sött alltså,höhö!!:)


mums!

Har precis ätit vitlöksbaguett med syster som jag värmde i ugnen så himla gott.Och sen kikade vi lite på tv!Nu sitter jag bara här och chillar till musik och längtar tills imorgon då jag ska iväg och bada, för det ska bli fint väder och det gillar jag!:)Ska också se någon bra film senare ikväll har ingenaning om vilken,får se vad det blir,ge förslag?

Vad ska ni andra göra imorgon?!

Idag blev det Mina!

Hallå Hallå!

Idag har jag varit med en som heter Mina.Jag har känt henne sen jag var mindre och har inte träffat henne på sjukt länge så min dag har jag ägnat åt henne och gud så glad hon blev,dock bara 9 år så himla go tjej alltså!Vi har varit på stan och kikat massa och jag träffade även på min efterlängtade vän Madde som annars är bosatt i Karlstad och inte träffat henne på riktigt länge faktist så det var sjukt skönt, ska försöka vara med henne någon dag för hon skulle vara här nästan hela sommaren gud så skönt.:)Sen tog vi bussen till e-center och gick runt där,va in på dollar,lindex,skokanonen osv.Jag inhandlade bara ett halsband på dollar + godis tabletter och sen bara ett svart vanligt tunt deadem på kicks.På vägen tillbaka mot staden så gick vi in på donken först för att käka och sedan tog vi bussen till staden där vi inte gjorde så mycket satt och prata bara och hade det mys!

RSS 2.0