nyvaken..

Godmorgon! 

Hade tänkt att jag skulle jag kliva upp i tid och följa med och lämna lillebror på dagis, men så blev det inte. Jag vaknade alldeles nyss och är hur trött som helst, hehe. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag la mej väldigt sent inatt, men jag och syster satt i hennes rum och kollade på sunes sommar och där fastna jag. Men det kanske inte gjorde något endå? Med tanke på att det var sista dagen jag kunde sitta öppe extra länge för imorgon börjar jag skolan igen. Lovet har gått så fort, jag förstår inte var de tog vägen?! Aja, hur som helst så börjar jag på ett nytt program imorgon, Omvårdnad inrikning barn ska jag gå på en ny skola med nytt folk, men det går nog bra.

Idag har jag faktist tänkt att åka till dagiset där jag praktisera innan jullovet och hälsa på, typ leka med barna en timme eller två, jag saknar de så himla mycket. hehe. Sen är det bara att hålla tummarna att jag fått mitt batteri till min bärbara dator när jag kommit hem, beställde ju endå det i onsdags och sen var det röddag. Men nu skriker min mage efter mat, så nu ska jag strax käka lunch och sedan fixa mej, dagens outfit får ni lite senare!

Bjuder en bild på min lillebror William. Stor skillnad ifrån bilden som ni sätt va? ;)

Just nu:

Befinner jag mej i köket, står och steker ägg som jag ska käka på mjukmacka och dricka ett glas juice till! Mums.
Kan vara den godaste kvällsfikan enligt mej, vad gillar ni bäst att käka såhära på kvällsidan? :)

Hallå där!

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men datormusen har tyvärr balla ur. Så kunde inte skriva något inlägg varken igårkväll eller tidigare idag. Men vi fick en mus av Carros mamma, vilken tur vi hade. Annars hade vi ju självklart köpt, hehe. Men igårkväll åkte jag iaf ut ett tag med Jenny, Pontus och Mattias. Åkte mest runt stan och kika bara och så, blev inte så länge var så himla trött. Men vi hade det trevligt. :)

Idag har jag först varit inne i stan och sola, va himla skönt. Sen åkte jag hem och tog mej ett bad bara och åkte sedan iväg och handlade med familjen, blev Body Butter och rollon för min del, verkligen behövligt! Jag har just kommit hem och även hunnit käka pizza som vi beställde på hemvägen, va riktigt gott! Nu hade jag faktist tänkt städa undan lite på rummet eftersom att jag förhoppningsvis får mitt batteri imorgon till min bärbara dator så då kommer jag börja sitta i mitt rum hela tiden, vilket jag inte gjort nu. Då vill jag självklart ha det fint där.


lördags mys!

Kom precis hem och har även hunnit ätit trerätters middag med familjen, mysigt! Dock åt jag inte toast till förrätt. Till huvudrätt åt vi potatis, lax och romsås. Var verkligen super gott. Och sedan blev det kladdkaka med grädde. Nu blir det att ta fram lite chips att dippa medans jag tänkte kolla lite på fångarna på fortet. :)

Fick tyvärr bli en google bild, hann mumsa i mej innan jag ens tänkte på ta kort, haha!


godmorgon!

Nu är det så att jag har tänkt börja blogga igen, ska försöka hålla er uppdaterad! Bättre sent än aldrig?

Sitter just nu framför datorn med ett glas juice och försöker bli pigg. Även nyttigt och gott så bra! Idag har jag inga alls planer för dagen ännu, mår inte sådära super bra så ska försöka vila ut mej så mycket som möjligt med tanke på att skolan börjar redan nu på tisdag som den säkert gör för er också. Förstår inte vart lovet tog vägen?


RSS 2.0