ensam hemma!

Hallå Hallå!

Förlåt för dålig uppdatering. Men igår var som jag sagt hos Robin. Vi fikade tårta och så först sen var vi ut en sväng med Danne i vågbro bara. Sen när vi kom in låg vi och kollade på film, brölloppsfotagrafen heta den och var riktigt bra. Förutom att det visades en begravning i filmen och jag tål inte sånt längre, tänker bara på ante ni vet, *buhuhu* Men vi har haft en mysig kväll och jag sov även där som ni kanske förstod. Och förresten nu kan jag även berätta vad jag köpte åt honom en svart vit randig långarmad med uppkavlade armar i typ en knapp, jag kan inte förklara? Kan ta någon bild sen!


Minns inte vad klockan var när vi vaknade idag, har sovit så skönt inatt så vela helst inte vakna, haha. Kändes som en lååång natt för en gångs skull, verkligen skönt. Har bara tagit det lugnt framför tvn tills pappa kom och hemtade mej. Just nu är jag ensam hemma och det är båda skönt och tråkigt på samma gång. Pappa och Carro är ute och käkar på Kina och Therese drog till någon kompis i stan och lilla William sover hos Carros mamma inatt, hon vela ha honom så då får hon gärna ha det. Så får dem lite lugn och ro också. Men jag saknar honom redan. *hih*. Och justja, jag kanske ska berätta om paljett legginsarna jag beställde. Det var som sagt i small så dem var ganska lång i bena, hade kunnat haft mindre. Men jag orkar inte skicka tillbaka när det endå inte fanns så dem får duga. :)

Imorgon är det min efterlängtade födelsedag, jag blir 18 hela år. Och det är 2 år mellan mej och Robin. Det ska först firas hemma med smörgåstårta och sånt med faster och kusin. Carros mamma kommer förmodligen också och kanske farmor och farfar om dem orkar. Men jag har redan fått 300 kr av dem för någon dag sen och det tackar jag för. Men hoppas dem kommer och fikar iaf. Sedan ska jag försöka komma iväg vid fyra tiden till Robin. Vi ska fixa mitt hår och även sätta fast lösnaglar på mej och sedan ska vi ut och käka. Det får bli pizza för våran del, det ligger så pass nära för sedan ska vi ut runt sju tiden och umgås med massa folk. Jag hoppas på en kanon kväll verkligen!





Kommentarer
Postat av: Zoofie

Fin blogg :)

men du är jäkligt lik någon...

2010-07-31 @ 00:32:38
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: Zoofie

Fin blogg :)

men du är jäkligt lik någon...

2010-07-31 @ 00:32:51
URL: http://zoofie.devote.se
Postat av: erikeliasson

Fin blogg.

Besök min :)

2010-07-31 @ 01:40:37
URL: http://erikeliasson.com
Postat av: Lovisa

fin blogg hörrredu!:D

2010-07-31 @ 02:39:02
URL: http://lovisalindstrom.blogg.se/
Postat av: frosky

snygg blogg

2010-07-31 @ 15:34:40
URL: http://frosky.blogg.no
Postat av: natta

kul!:D

2010-07-31 @ 23:26:17
URL: http://nayasworld.blogg.se/
Postat av: sofie

frågestund i bloggen,

ställ en fråga? :)

2010-08-02 @ 03:27:08
URL: http://ssofieandersson.blogg.se/
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

Godmorgon! :D

2010-08-02 @ 10:58:15
URL: http://nataliasoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0